Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΚΑΕ Άρης

Η συνάντηση μεταξύ του παραιτηθέντα - από την προεδρία της ΚΑΕ Αρης - Θανάση Τζεβελέκη με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, Γιάννη Δαμιανίδη, έβγαλε είδηση καθώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23/6) το βράδυ (21:30) η σύσκεψη των μετόχων της ΚΑΕ, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για την επόμενη - διοικητικά - μέρα των "κίτρινων".
Πέραν της ενημέρωσης που θα υπάρξει σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, είναι βέβαιο πως θα συζητηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν για τη δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος. Ενδεχομένως να τεθεί εκ νέου το ζήτημα της παραίτησης του κ. Τζεβελέκη από την προεδρία της ΠΑΕ. Δηλαδή; Να του ζητηθεί να παραμείνει στην ομάδα με τον ρόλο και τις αρμοδιότητες που είχε πριν την υποβολή της παραίτησής του. Ουδείς γνωρίζει όμως κατά πόσο ο κ. Τζεβελέκης έχει στο μυαλό του τη σκέψη άρσης της αρχικής απόφασής του. Θα φανεί στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Αυτό που προβάλλει ως βέβαιο είναι ότι τα μέλη της `Γένεσις` - είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης - δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στα κοινά. Αυτή η εντύπωση επικρατεί στην παρούσα φάση και θεωρείται αδύνατο να αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας διοίκησης με την επιστροφή του Γιάννη Δαμιανίδη στην προεδρία - και την πλαισίωσή του από δύο ακόμη πρόσωπα - προβάλλει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Είναι απαραίτητο πάντως να διευκρινιστεί το διοικητικό τοπίο, ούτως ώστε να ξεκινήσουν και οι επαφές με καλαθοσφαιριστές για την δημιουργία νέας ομάδας. Το πρωί της Δευτέρας (22/6) πάντως, ο Αντρέα Ματσόν μετέβη στην Ιταλία για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο 43χρονος προπονητής ήλπιζε - και περίμενε - να συναντηθεί με τον κ. Τζεβελέκη, κατέστη σαφές όμως ότι κάτι τέτοιο δεν συμπεριλαμβάνονταν στα σχέδια του τελευταίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ