Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις Β. Ρόσι

Παρά την εντυπωσιακή νίκη του στην Καταλονία, ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν τρέφει αυταπάτες όσον αφορά τις δυσκολίες που τον περιμένουν στο Ασεν αυτή την εβδομάδα, όπου θα κυνηγήσει την 100η νίκη της καριέρας του σε GP.
Στον προηγούμενο αγώνα ο Doctor κέρδισε τον Χόρχε Λορένθο με ένα μνημειώδες προσπέρασμα λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό, ενώ ο Κέισι Στόνερ τερμάτισε τρίτος. Αυτή η εξέλιξη έφερε τους τρεις αυτούς αναβάτες ισόβαθμους στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας από 106 βαθμούς έκαστος.

"Μετά την Βαρκελώνη ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε, αλλά και οι αντίπαλοί μας είναι επίσης δυνατοί, οπότε δεν είναι ώρα να χαλαρώσουμε - θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε", τόνισε ο Ρόσι.

"Στο Μοντμελό ήταν φανταστικά, μία από τις καλύτερες νίκες μου ποτέ, όμως στο πρωτάθλημα είμαστε και οι τρεις πολύ κοντά, άρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρωτοπορία.

"Υπάρχει ακόμα δρόμος, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί".

Από την πλευρά του ο Λορένθο παραδέχτηκε πως δεν περίμενε ότι τόσο δυνατά στη μάχη του τίτλου σε αυτή τη φάση της σεζόν.

"Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μετά το ατύχημά μου στην Χερέθ, θα είχα την ευκαιρία να επανερχόμουν στην κορυφή τόσο γρήγορα, αλλά είμαστε εκεί με τον Κέισι και τον Βαλεντίνο", σημείωσε ο ισπανός.

"Οι τελευταίοι τρεις αγώνες ήταν φανταστικοί και σχεδόν απίστευτοι, και τώρα για τους τρεις μας είναι σαν να ξεκινάμε το πρωτάθλημα ξανά από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: