Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Εχασε 2-1 από τη Σαντάνσκι ο Αγροτικός Αστέρας


Από προπόνηση του Αγροτικού Αστέρα Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Μπάνσκο κόντρα στη Σαντάνσκι, που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της Βουλγαρίας. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του κέντρου προετοιμασίας Alexander Piri. Οι Βούλγαροι έδειξαν πιο έτοιμοι (άλλωστε το Πρωτάθλημα της χώρας αρχίζει στις 2 Αυγούστου) και είχαν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 43' με σουτ από την περιοχή, ενώ το 2-0 έγινε στο 60' με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Στεφανίδης μείωσε για τον Αγροτικό Αστέρα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν: Διλμπέρης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Γ., Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Κούτσης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Μπεκιάρης, Γιέσιτς, Γιέβνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο: Διλμπέρης, Παπαδόπουλος Γ., Βαγγελόπουλος, Ναλμπάντης, Κούτσης, Καθάριος, Κοσμίδης, Παλάσκας, Κρουσταλέλης, Στεφανίδης, Μπλαζέφσκι.

Μετά το τέλος του φιλικού ο τεχνικός Γιώργος Φοιρός δήλωσε: "Αυτά τα παιχνίδια προετοιμασίας ως μόνο σκοπό έχουν να μας δείξουν τις αδυναμίες μας, πόση δουλειά χρειαζόμαστε ακόμα και τι πρέπει να προσέξουμε, για να αποδώσουμε τα μέγιστα κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Οπότε η ήττα αυτή καθαυτή δεν με ενδιαφέρει τόσο, όσο με ενδιαφέρει να δέσει η ομάδα και να αποφύγει τα λάθη. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: