Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Θέλουν Δέσπο στο Ιβανώφειο

Μετά τους περιφερειακούς σειρά παίρνουν και οι ψηλοί για την ομάδα του Ηρακλή, με τον Λευτέρη Κακιούση να έχει ετοιμάσει μία λίστα παικτών που επιθυμεί να φέρει στο Ιβανώφειο ενόψει της επόμενης περιόδου. Ένας απ’ αυτούς φέρεται να είναι ο Δημήτρης Δέσπος (2.09), παλιότερα παίκτης της ΜΕΝΤ και ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου με το οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Ο Έλληνας σέντερ ήταν πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Περιστερίου με συνολικά 292 πόντους και 9.7 μέσο όρο ενώ ήταν ο κορυφαίος και στα ριμπάουντ έχοντας 5.8 ανά αγώνα. Ο Δημήτρης Δέσπος έδινε μία ασίστ ανά αγώνα ενώ είχε 65% στις βολές και 64% στα δίποντα, όταν από τους κορυφαίος στην άνοδο του Περιστερίου στην Α1. Οι “κυανολευκοι” θέλουν να τον αποκτήσουν για να πάρουν έναν παίκτη που έχει γνώση της κατηγορίας έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών και ο οποίος να δίνει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Ουσιαστικά θέλουν να έχουν το επιτυχημένο δίδυμο του Περιστερίου, με τον Ραλφ Μπούτσι να έχει ήδη υπογράψει στον Ηρακλή ενώ πέρυσι είχε μία εξαιρετική χρονιά όντας συμπαίκτης του Δέσπου.
Στην περίπτωση του Σάββα Καμπερίδη ο Ηρακλής πρότεινε στον Έλληνα γκαρντ να δεχθεί μία μείωση της τάξεως του 25%, την οποία όμως θα έπαιρνε με την μορφή πριμ ανόδου. Ουσιαστικά δεν θα έχανε τίποτα με τον Σάββα Καμπερίδη να απαντάει αρνητικά, κάτι που δεν άρεσε στους “κυανόλευκους”. Ανάλογη απάντηση είχε δώσει και Κώστας Τότσιος ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του Ηρακλή.
Οι “κυανόλευκοι” θα περιμένουν την νέα απάντηση του παίκτη ή την επόμενη κίνηση του μιας και έχει όψιον για να αποχωρήσει από την ομάδα. Περισσότερες εξελίξεις στα θέματα των παικτών αναμένονται από την Δευτέρα, με τον Λευτέρη Κακιούση να προσπαθεί να κλείσει το θέμα.
Φήμες για Α1
Έντονη φημολογία στην Αθήνα κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ότι ο Ηρακλής θα μπορέσει μέσω ενός… ντόμινο να βρεθεί στην Α1 κατηγορία, αναπληρώνοντας την Ολύμπια Λάρισας η οποία αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Οι φήμες ανέφεραν ότι η Δάφνη δεν θα δέχονταν να ανέβει στην Α1 και έτσι ο επόμενος επιλαχών είναι ο Ηρακλής. Αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώθηκε με τους ανθρώπους των “κυανολεύκων” να μην ασχολούνται από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρχει εξέλιξη και στα εισιτήρια διαρκείας ώστε να ξεκινήσει η διάθεση τους προς τον κόσμο που περιμένει με ενδιαφέρον για να μπορέσει να αγοράσει και να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: