Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Σούπερ Μήτρογλου, κενά στην άμυνα...


Τρία γκολ πέτυχε ο Μήτρογλου Ισόπαλη 3-3 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπόχουμ, που διεξήχθη στην πόλη όπου εδρεύει η γερμανική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», με τους οποίους αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Εντσο Μαρέσκα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, με τον εξαιρετικό Κώστα Μήτρογλου, όμως κάποια λάθη στην άμυνα τους στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο ωστόσο η έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας στο δεύτερο μέρος από τους βασικούς, αλλά και τα αμυντικά προβλήματα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, προβλημάτισαν και "κόστισαν" μία νίκη που θα είχε θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Μήτρογλου, εκμεταλλευόμενος λάθος του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντανιέλ Φερνάντεζ. Στο 8' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι και ο Σέστακ ισοφάρισε.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 3-1 με δύο κεφαλιές του Μήτρογλου (στο 20' από σέντρα του Ζεβλάκοφ και στο 24' από σέντρα του Ζαϊρί), ενώ έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο Σέστακ μείωσε στο 67' και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85΄ από αυτογκόλ του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Με τον Ολυμπιακό έπαιξε για πρώτη φορά στα φιλικά και ο Ματ Ντάρμπισιρ, ενώ αντίθετα δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γκαλέτι.

Mπόχουμ (Mαρσέλ Κόλερ): Φερνάντεζ, Μάλτριτζ, Νταμπρόβσκι, Κ. Φουξ, Φρέιερ, Γιόχανσον, Σέστακ, Κλίμοβιτς, Μαβράι, Πφέρντζελ, Σίντζι 'Ονο
Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ (46' Πάντος), Κ. Παπαδόπουλος (46' Μέλμπεργκ), Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο (63' Λεονάρντο), Ζαϊρί (46' Τοροσίδης), Λεντέσμα (46' Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος (46' Μαρέσκα), Σοϊλέδης (46' Νικλητσιώτης), Όσκαρ (57' Ντάρμπισιρ), Μήτρογλου (46' Ντιόγκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: