Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Γκριγκέρα, Νταμπό και Γιούρκας

grygera.jpgΦιλικό με την Γκλάντμπαχ. Επιστροφή στην Αθήνα και φουλ για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας είναι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για τις επόμενες ημέρες. Οι πράσινοι μαζί με τις αποχωρήσεις που αποτελούν προτεραιότητα θα κινηθούν και για τις περιπτώσεις τον Ζντένεκ Γκριγκέρα, Μουχαμαντού Νταμπό και Γιούρκα Σεϊταρίδη. Πατέρας: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος».


Οσον αφορά τον Τσέχο αμυντικό της Γιουβέντους, ειδοποιήθηκε από την ιταλική ομάδα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής άσος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του τριφυλλιού και είναι ο παίκτης που απασχολεί πιο πολύ.
Ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι με ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ η «Κυρία» θα τον παραχωρήσει αλλά ο παίκτης έχει υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Αν ο Γκριγκέρα ρίξει το κασέ του θα έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.
Στην περίπτωση του Νταμπό, η Σεντ Ετιέν τον κοστολογεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ αλλά οι πράσινοι έχουν καλές σχέσεις με την γαλλική ομάδα και μπορούν να ρίξουν την τιμή. Πάντως για το νεαρό Γάλλο ενδιαφέρονται και ομάδες από την Μπουντεσλίγκα. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι πιο εφικτή περίπτωση αφού είναι ελεύθερος αλλά έχει ως προτεραιότητα το Καμπιονάτο.

Πατέρας: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος»
Καθησυχαστικός ήταν ο Νικόλας Πατέρας σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Φίλαθλος». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον κόσμο να μην ανησυχεί «Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και γνωρίζετε όλοι πως είναι αυτά τα πράγματα. Γιατί λοιπόν να ανησυχεί ο κόσμος. Τα παιχνίδια της προετοιμασίας γίνονται για να διαπιστωθούν κάποια πράγματα και για να δουλέψει η ομάδα. Δεν έδωσε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε πρωταθλήματος. Ευτυχώς γίνονται όλα αυτά τα φιλικά παιχνίδια για να φανούν τα υπέρ και τα κατά. Ο κ. Τεν Κάτε αυτό που κάνει είναι να ταιριάξει τους νέους παίκτες με τους παλιούς κι αυτό δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ολα θα γίνουν όπως πρέπει και ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει».

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Ο Παναθηναϊκός φωτογραφήθηκε για την ΟΥΕΦΑ.
Στο στόχαστρο της Τουλούζ είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Ακόμα και σήμερα αναμένεται η ψηφοφορία για τους νέους αρχηγούς του τριφυλλιού.
Το τραπέζι έκανε χθες ο Νικόλας Πατέρας σε όλη την αποστολή.
Εχει προταθεί ο Μεντί της Χαλ και ίσως εξεταστεί η περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: