Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ανοιξε... λογαριασμό ο Σισέ!


Ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Εμφανώς βελτιωμένος, με καλύτερη κυκλοφορία και τον Tζιμπρίλ Σισέ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την "πράσινη" φανέλα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τα φιλικά του επί Αυστριακού εδάφους. Και γενικά τα τεστ που είχε να δώσει πριν το πρώτο επίσημο ματς με την Σπάρτα Πράγας στις 28 του μήνα.

Το «τριφύλλι» με ένα 4-2-3-1 αυτή τη φορά, είχε σαφώς καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν περισσότερο κεφάτοι και η μπάλα έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία στην επίθεση.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχασε τρεις ευκαιρίες πριν κατορθώσει να ανοίξει το σκορ στο 76', μετά από ωραίο άνοιγμα του Ζιλμπέρτο δεξιά στον Γκάμπριελ. Ο τελευταίος έβγαλε σέντρα και ο Γάλλος σηκώθηκε υπέροχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μετά την είσοδο του Γιώργου Καραγκούνη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο ματς, οι «πράσινοι» έδειξαν μεγαλύτερη συνοχή και κυρίως είχαν μεγαλύτερη ευκολία στην κυκλοφορία της μπάλας, με σκοπό να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Όσο για τον Σεμπάστιαν Λέτο που ξεκίνησε βασικός, ήταν αισθητά καλύτερος σε σχέση με το ματς με την Χόφενχαϊμ.

Δίχως άλλο, κόντρα στην Γκλάντμπαχ ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής. Αισθητά καλύτερος, αν και είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Μουν, Βύντρα, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο (62' Ζιλμπέρτο Σίλβα), Γκαμπριέλ (84' Νίνης), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Λέτο, Σισέ (80' Πετρόπουλος).
Γκλάντμπαχ (Μίχαελ Φρόντσεκ): Χάιμεροτ, Ντάντε, Λέβελς, Ζορές, Γιάντσκε, Μπρόουερς, Μαρξ, Αράνγκο, Μπράντλεϊ, Μπομπαντίγια, Ματμούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: