Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

«Τζίφρες» με Φερνάντες

fernad.jpgΣήμερα υπογράφει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στον Άρη μεγαλώνοντας έτσι την... αποικία από την «χώρα του τανγκό» στους «κίτρινους». Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Μπουαζά. Περίπου 1.500 κομμάτια έχουν μείνει αδιάθετα για το φιλικό με την Μπόκα.



Σήμερα το μεσημέρι θα τελειώσει οριστικά με θετική κατάληξη το σήριαλ της μεταγραφής του Ντάριο Φερνάντες στον Άρη. Ο 31χρονος μέσος φτάνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στην συνέχεια ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Σαν Βιτζίλιο προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «κίτρινων». Ο άλλοτε παίκτης του Πανιώνιου θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Σε ότι αφορά τον Μπουαζά μέχρι αύριο αναμένεται να τελειώσει οριστικά θετικά ή αρνητικά η υπόθεση του Αλγερινού. Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις πιέσεις προς την διοίκηση της Φούλαμ και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: