Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Αποδοκιμάστηκε ο Μπέκαμ από οπαδούς της Γκάλαξι

Τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών των ΛΑ Γκάλαξι δέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά την διάρκεια φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της αμερικανικής ομάδας και της Μίλαν. Ο άγγλος διεθνής έγινε στόχος των "LA Riot Squad", σύλλογος οπαδών των Γκάλαξι, εξαιτίας του παρατεταμένου δανεισμού του στην ιταλική ομάδα, λόγω του οποίου έχασε την μισή σεζόν του αμερικανικού πρωταθλήματος.
Ο Μπέκαμ είχε κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, αλλά σε εκτός έδρας ματς. Αυτό ήταν το πρώτο στην έδρα των Γκάλαξι, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στην Μίλαν.

Στο γήπεδο, υπήρχαν κρεμασμένα διάφορα πανό που τον αποκαλούσαν προδότη, ενώ αποδοκιμάστηκε το όνομά του όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα, όπως και τις περισσότερες φορές που έπαιρνε την μπάλα.

Στο ημίχρονο, ο 34άχρονος μέσος είχε και επεισόδιο με έναν φίλαθλο, ο οποίος πήδηξε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο, με την ασφάλεια του γηπέδου να τον συλλαμβάνει.

"Ενα από τα παιδιά έλεγε πράγματα που δεν ήταν ωραία. Ξεπερνούσαν τα όρια. Του είπα ότι χρειάζεται να ηρεμήσει και να έρθει να μου σφίξει το χέρι και αυτός πήδηξε", δήλωσε για το περιστατικό ο Μπέκαμ.

Η Μίλαν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 16`, με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντι Τζενάρο. Στο 30` οι Γκάλαξι ισοφάρισαν σε 1-1, με γκολ του Γκόρντον.

Στο 61`, η Μίλαν ανέκτησε το προβάδισμα, με σκόρερ τον Ιντζάγκι, ενώ το τελικό 2-2 έγραψε ο Τζόρνταν με κεφαλιά στο 65`, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπέκαμ.

Στο 75` ο διεθνής άγγλος αντικαταστάθηκε, γνωρίζοντας την αποθέωση από αρκετούς οπαδούς της ομάδας, με τον ίδιο να τονίζει ότι "Οι επευφημίες στο τέλος κάλυψαν τις αποδοκιμασίες, κάτι που ήταν όμορφο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: