Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Διαμαντόπουλος και Καλάθης ανανεώνουν

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Διαμαντόπουλου και του Πατ Καλάθη. Αμφότεροι θα υπογράψουν για ένα χρόνο ενώ μέχρι την Πέμπτη (23/7) αναμένεται να κλείσουν οι υποθέσεις του με αίσιο τέλος.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος είχε ακουστεί και για τον Αρη αλλά και τον Πανιώνιο, ωστόσο προτίμησε την ομάδα των βορείων προαστίων. Ηταν κάτι το οποίο επιθυμούσε εξ αρχής ειδικά τη στιγμή που το Μαρούσι θα αγωνιστεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκα και θα διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Η επιθυμία του φαίνεται να γίνεται πράξη αφού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το υπολογίζει για την επόμενη χρονιά.

Αναφορικά με την περίπτωση του Πατ Καλάθη τα δεδομένα είναι ανάλογα και ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να υπογράψει μέχρι την Πέμπτη (23/7). Η άφιξη άλλωστε του αδερφού του στον Παναθηναϊκό τον ώθησε να μη φύγει εκτός Ελλάδας και να διαπραγματευτεί με τον Αρη Βωβό το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τέλος στάσιμη είναι η κατάσταση με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ο οποίος φέρεται ως μεταγραφικός στόχος της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Σε περίπτωση που ισχύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ντούσκο Βουγιοσεβιτς τότε το Μαρούσι πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: