Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Η "θυσία" του Ιμπραΐμοβιτς


Το γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Μείωση αποδοχών θα πρέπει να δεχτεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αν τελικά ολοκληρωθεί η πολυσυζητημένη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να συναινέσουν στη μετακίνησή τους στην πρωταθλήτρια Ιταλίας οι Σάμουελ Ετό και Αλεξάντερ Χλεμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμά της τη Δευτέρα, η εφημερίδα της Βαρκελώνης "El Mundo Deportivo" αποκάλυψε τους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Σουηδός διεθνής, από τους οποίους προκύπτει περικοπή στις αποδοχές του.

Ο Ιμπραϊμοβιτς θα εισπράττει περίπου 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ισπανία, έναντι 10 εκατ. που λάμβανε στην Ιντερ. Από την άλλη πλευρά όμως, εξασφαλίζει άλλον ένα χρόνο συμβολαίου, αφού η συμφωνία θα διαρκέσει μέχρι το 2014, ενώ η αντίστοιχη με την Ιντερ είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Οσο για τη ρήτρα που έχει οριστεί ανέρχεται σε 150 εκατ. ευρώ, όση είναι και για τους Αντρές Ινιέστα και Λιονέλ Μέσι, ενώ ο δεύτερος παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ισπανία, με ετήσιες απολαβές 8,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: