Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Σάντος: "Δώσαμε το παιχνίδι"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι των "Δικέφαλων" εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, τόνισε ότι η ομάδα του έδωσε το παιχνίδι στην ΑΕΚ.

"Χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά. Δημιούργησε προϋποθέσεις για το γκολ, με πιο κλασική την ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Και ακόμη χειρότερα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αν και είχαμε πει να προσέξουμε, στην ουσία... δώσαμε το παιχνίδι, με ένα τέρμα που δεν έπρεπε να δεχθούμε", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε:

"Μετά προσπαθήσαμε να ανέβουμε, να αποκτήσουμε κυκλοφορία. Δεν τα καταφέραμε όμως όπως στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα επηρεάστηκε. Στη συνέχεια ανεβήκαμε και η ΑΕΚ είχε τους χώρους να κάνει αυτό που ξέρει από οποιοδήποτε άλλον να ψάξει αντεπιθέσεις. Το ξέραμε ότι ο Σκόκο και ο Μπλάνκο είναι επικίνδυνοι. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις. Κατάφερε να κερδίσει, αν και νομίζω ότι εμείς ουσιαστικά... χάσαμε το παιχνίδι".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την μη αυτοσυγκέντρωση των παικτών του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είπε: "Στη συνέχεια ανεβήκαμε και η ΑΕΚ είχε τους χώρους να κάνει αυτό που ξέρει από οποιοδήποτε άλλον να ψάξει αντεπιθέσεις. Το ξέραμε ότι ο Σκόκο και ο Μπλάνκο είναι επικίνδυνοι. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις. Κατάφερε να κερδίσει, αν και νομίζω ότι εμείς ουσιαστικά... χάσαμε το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: