Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Κωφίδης: «Δε μπορούμε να ζητάμε περισσότερα»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο προπονητής του Ηρακλή, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με τον Εργοτέλη ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί:

«Είχαμε ένα νευρικό παιχνίδι, δε μπορούσαμε να οργανωθούμε και να αναπτυχθούμε. Κάναμε λάθη στις πάσες και παρόλο που υπήρχαν κάποιες προσπάθειες δεν καταφέραμε τίποτα. Αυτή τη στιγμή πρέπει ο Ηρακλής να βρει ένα αγωνιστικό στυλ για να μπορέσει να είναι καλύτερος στη συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού δε μπορούμε να ζητάμε περισσότερα. Δεν ήμασταν ήρεμοι. Αμυντικά δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα αλλά εμείς δε μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Με μεμονωμένες ενέργειες δε γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση που του έγινε για την ενίσχυση της ομάδας ο Σάββας Κωφίδης σημείωσε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές. Αυτή είναι η ομάδα και με αυτή πρέπει να προσπαθήσουμε».

Καραγεωργίου: «Θέλω να πάμε ψηλότερα»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο «Καυτανζόγλειο» και τη σημασία που έχει ενόψει της συνέχειας: «Μετά από 3 βδομάδες ξαναμπήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Η αποχή ήταν σημαντική και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν καλοί, υπήρξαν όμως στιγμές αδράνειας. Ευτυχώς ο Ηρακλής δε σκόραρε στις δύο φάσεις που είχε. Το νικηφόρο αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα να ανεβούμε στη βαθμολογία αλλά και ψυχολογικά, ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης. Δουλεύουμε όλοι μαζί τέσσερα χρόνια και αυτό μας βγαίνει πλέον. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, αλλά θέλω να πάμε ψηλότερα από την ένατη θέση που ήμασταν πέρσι. Εύχομαι στον Ηρακλή να βρει το δρόμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: