Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ηγετική φυσιογνωμία ο Γκαρσία


Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.

O Βιεϊρίνια του πρώτου μέρους ήταν εκπληκτικός, ο Φωτάκης έτρεξε πολύ, ο Σορλέν ήταν ακούραστος εργάτης, ο Γκαρσία αποδείχτηκε και πάλι ηγετική φυσιογνωμία.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχε πείσμα, πάθος και ενέργεια, με μερικούς να έχουν μεγαλύτερη προσφορά. Να δούμε χωριστά την απόδοση του καθενός.
Χαλκιάς: Με την απόκρουσή του στον κεραυνό του Κατσουράνη στο 67’ έβαλε σημαντικό λιθαράκι στην επικράτηση του ΠΑΟΚ. Κυριάρχησε στους αιθέρες στις σέντρες του Παναθηναϊκού στο τέλος.
Σνάουτσνερ: Περιόρισε τον Λέτο, επιτρέποντας του ελάχιστες ατομικές ενέργειες, μοναχά στο πρώτο μέρος. Στο δέυτερο ημίχρονο ανάγκασε τον Νιόπλια να αντικαταστήσει τον Αργεντινό.
Κοντρέρας: Αδράνησε στη φάση του γκολ, όμως η γενικότερη παρουσία του ήταν καθοριστική. Μονίμως σε εγρήγορση, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και ανέκοψε εν τη γενέσει τους πολλές προσπάθειες των αντιπάλων.
Μαλεζάς: Στο γκολ δεν πρόλαβε να κλείσει έγκαιρα τον Σαλπιγγίδη, ενώ έκανε και κάποια λαθάκια σε απόπειρες να διώξει. Γενικώς, όμως, συνεργάστηκε σωστά με τον Κοντρέρας και η παρουσία του ήταν θετική.
Λίνο: Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Βύντρα στο πρώτο μέρος ξεκινά από την πλευρά του. Στο δέυτερο μέρος, ο Σαλπιγγίδης τον εξέθεσε, όμως με την ασίστ στο γκολ του Μούσλι ρέφαρε για όλα.
Γκαρσία: Αλλη μια ηγετική εμφάνιση από τον Ουρουγουανό. Κολώνα στο κέντρο, άριστες μεταβιβάσεις στο δημιουργικό κομμάτι και μια σπάνια εκτέλεση φάουλ που άνοιξε το σκορ. Φωτάκης: Πολύ τρέξιμο από τον Ελληνα μέσο που δικαίωσε τον Σάντος. Κατέστρεψε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ βοήθησε και επιθετικά, αν και δεν του βγήκαν τα σουτ. Βιεϊρίνια : Στο πρώτο μέρος ήταν όαση. Χόρεψε τον Σπυρόπουλο σε αρκετές περιπτώσεις, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο μέρος, αν και δε φάνηκε ιδιαίτερα, κέρδισε το φάουλ που απέφερε το πρώτο γκολ.
Σορλέν: Ακούραστος εργάτης ο Γάλλος που βρίσκει τα πατήματά του. Εκανε αυτό που του ζήτησε ο Σάντος, συγκλίνοντας στο κέντρο για να μαρκάρει, ενώ βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι.
Ιβιτς: Θα μπορούσε να γίνει ήρωας αν έβαζε την κεφαλιά στο 0-0. Αν και δε φάνηκε τόσο όσο σε άλλα παιχνίδια, με τη παρουσία του δένει το κέντρο με την επίθεση, ενώ και η αμυντική συνεισφορά του δεν είναι μικρή.
Εντίνιο: Δεν πήρε πολλές πάσες στο πρώτο μέρος, εγκλωβισμένος από το μαρκάρισμα των Σαριέγκι και Καντέ. Ο Σάντος τον αντικατέστησε με τον Μουσλίμοβιτς και δικαιώθηκε. Μουσλίμοβιτς: Με την παρουσία του άλλαξε τον ρου του παιχνιδιού. Γενικώς, έδωσε πνοή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενώ με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε χάρισε στον Δικέφαλο τη μεγάλη νίκη.
Μοράες: Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
Τσιρίλο: Επανεμφανίστηκε έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής και χρησιμοποιήθηκε στις καθυστερήσεις, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: