Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - Αναλαμβάνει ο Παντελή

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να αναλάβει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή. Ο Κύπριος επιχειρηματίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέμο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο μετέβη στην Θεσσαλονίκη ώστε να έχει επαφές επί προσωπικού και να αναλύσει την κατάσταση δίνοντας βάρος κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Η βοήθεια του Παντελή αρχικά θα αφορά την παροχή τεχνογνωσίας στην διοίκηση της ΠΑΕ που θα συνοδεύεται όμως και από την καταβολή ορισμένων χρημάτων με την προοπτική στο μέλλον αποκτηθεί ένα ποσοστό των μετοχών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Κύπριος επιχειρηματίας θα καταβάλλει τμηματικά μέχρι το καλοκαίρι το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 40% των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ στην μακροχρόνια προοπτική που υπάρχει θα καταβάλλει άλλα τόσα μέσα στον επόμενο χρόνο για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Φιλικό δοκιμών

Τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα πρόσωπα αλλά και να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό θα έχει Γιόζεφ Μπουμπένκο σε φιλικό αναμέτρηση με τον Βατανιακό. Στον προπονητικού χαρακτήρα αγώνα που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» στην Κατερίνη, με ομάδα Δ΄ Εθνικής, παίκτες όπως ο Πιλότο, ο Βέρα, ο Κομπαγιάσι αλλά και άλλοι θα αξιολογηθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

*Ο Παναγιώτης Κονέ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (εντός) και τον Ατρόμητο (εκτός).

Μοναδικός απών ο Μαρκές

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ξεκίνησε με μία προπόνηση και χωρίς προβλήματα. Μοναδικός εκτός προγράμματος είναι ο τραυματίας Μάρκες που συνεχίζει την αποκατάσταση με ασκήσεις γυμναστηρίου.

Ο Μπουμπένκο βλέπει Βέλλιο

Στο Πολύκαστρο μετέβη σήμερα ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με αφορμή το φιλικό της Εθνικής Νέων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας. Ο Σλοβάκος τεχνικός, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Γόζεφ Πάβλικ, θα έχουν την δυνατότητα να τσεκάρουν τον Απόστολο Βέλλιο αλλά παράλληλα και άλλα ταλέντα που αγωνίζονται στις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: