Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΡΟΜΑ - Χάνει και την ρεβάνς με ΠΑΟ ο Τότι!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χωρίς τον Φραντσέσκο Τότι, θα παραταχθεί και στην ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, στις 25 Φεβρουαρίου, για το Europa League, η Ρόμα! Ο 33χρονος επιθετικός ακολουθεί ειδική θεραπεία στο γόνατο και θα χρειαστεί καιρός για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αμφίβολος είναι ο Λούκα Τόνι, αλλά και ο Κλαούντιο Πισάρο.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο αρχηγός της Ρόμα, θα επιστρέψει στα μέσα Μαρτίου, ενώ ακολουθεί θεραπεία στο γόνατο, με ενέσεις ιαλουρονικού και αντιφλεγμονώδους οξέως στην κλινική “Βίλα Στιούαρντ”.

“Δεν θα πρέπει να μιλάμε για εγχείρηση. Θα κάνουμε φαρμακευτικά ότι μπορούμε πριν χρειαστεί να καταφύγουμε σε εγχείριση. Την Πέμπτη επισκέφτηκα τον Φραντσέσκο και ήταν σε καλή κατάσταση. Το νέο του πρόβλημα δεν σχετίζεται με τα παλιότερα του και ο χόνδρος δεν έχει πειραχτεί. Όσον αφορά την αποθεραπεία υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές. Εάν ήταν στο χέρι του Τότι, θα είχε ήδη επιστρέψει στο γήπεδο, αλλά ο γιατρός της Ρόμα και εγώ του είπαμε να μην προπονείται”, τόνισε ο γιατρός του, Πάολο Μαριάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: