Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Skoda Ξάνθη: Παραιτήθηκε ο Μαντζουράκης


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης υπέβαλε ο Γιάννης Μαντζουράκης, μετά και τη νέα ήττα από την Καβάλα με 2-1.

Ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τη Δευτέρα από τις εγκαταστάσεις της ομάδας και ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την απόφασή του να μη συνεχίσει στο "τιμόνι" της ομάδας.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση των "ακριτών", που πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής κάποιο όνομα.

Σε ομιλία του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την απόφαση του λέγοντας: "Πήρα την πρωτοβουλία να αποχωρήσω από την ομάδα, την SKODA ΞΑΝΘΗ που υπηρέτησα για πολλά χρόνια και ήταν και θα παραμείνει πάντα στην καρδιά μου, για να βοηθήσω στην αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας.

Πιστεύω στις ικανότητες σας σαν άτομα και σαν ομάδα, και πιστεύω ότι με την αλλαγή αυτή θα παρουσιασθείτε πιο αυτοσυγκεντρωμένοι και πιο υπεύθυνοι αφού αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα μας και το οποίο μας στοίχισε αρκετούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά αρκετών αγώνων".

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και προπονητικό τμήμα για την άψογη συνεργασία και την εργατικότητα που επέδειξαν για το διάστημα της συνεργασίας τους ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

H ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:"Ο κύριος Γιάννης Μαντζουράκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ η οποία και έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία, και ο οποίος υπήρξε και θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Στα αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη και των υπολοίπων μελών του προπονητικού τιμ.

Οι Σταθάκης και Άλφα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Κομεσίδης ακολούθησε πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες του Ιατρικού τιμ λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ο Γκσπούρνιγκ επίσης υπό την επίβλεψη του Ιατρικού επιτελείου αφού το προχθεσινό χτύπημα ήταν πιο σοβαρό από τι φάνηκε στην αρχή και τέλος ο Κωστούλας όπου είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: