Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Oπαδός της Μπιλμπάο κατούρησε φίλους της Άντερλεχτ!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το "Σαν Μαμές" φημίζεται δικαιολογημένα ως μία από τις πιο "σκληρές" έδρες για οποιονδήποτε αντίπαλο σε Ισπανία και Ευρώπη, όμως στην αναμέτρηση της Ατλέτικ Μπιλμπάο με την Άντερλεχτ την περασμένη Πέμπτη για τους "32" του Europa League (1-1) οι Βάσκοι ήταν κάτι παραπάνω από αφιλόξενοι απέναντι στους Βέλγους καλεσμένους τους...

Μετά τη λήξη του αγώνα αρκετοί θερμοκέφαλοι οπαδοί και των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν μέρος σε άγριες μονομαχίες σώμα με σώμα, όμως το γεγονός αυτό έφτασε να μη θεωρείται δα και τίποτα σπουδαίο σε σύγκριση με την απίστευτη έμπνευση ενός υποστηρικτή των "λιονταριών".

Τι έκανε ο "ευρηματικός" αυτός οπαδός; Την ώρα που ένας ομοϊδεάτης του πετούσε πλαστικά μπουκάλια στο κάτω διάζωμα προς τους εκδρομείς Βέλγους οπαδούς, εκείνος πλησίασε στα κάγκελα και άρχισε να κάνει την ανάγκη του (!) βρέχοντας τους δύσμοιρους φιλάθλους της Άντερλεχτ που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω του.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες με αποτέλεσμα να έχει κάνει εδώ και λίγα 24ώρα τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, αλλά το άσχημο για τον "κατουρλή" (αυτό είναι το παρατσούκλι που του δόθηκε χιουμοριστικά από τα ισπανικά ΜΜΕ) είναι πως πέρα από τη φήμη που απέκτησε θα κάνει καιρό να δει την Μπιλμπάο διά ζώσης.

Μέσω της κάμερας ασφαλείας αναγνωρίστηκε πολύ γρήγορα, ενώ όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της Μπιλμπάο του αφαιρέθηκε επ'αόριστον η κάρτα μέλους της ομάδας, που είναι απαραίτητη για να μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του Χοακίν Καπαρός από κοντά.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Άντερλεχτ στο "Σαν Μαμές" δύο παίκτες της εγκατέλειψαν τις ασκήσεις και έσπευσαν να κάνουν την ανάγκη τους κοντά στις εξέδρες, με την κίνηση τους αυτή να αποδεικνύεται... προφητική ενόψει της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: