Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πρόστιμο σε Κόουλ για προσβολή στην Τσέλσι!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το ενδεχόμενο να επιβληθεί στον Άσλεϊ Κόουλ πρόστιμο που θα αγγίζει τις 450.000 ευρώ εξετάζει η διοίκηση της Τσέλσι σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου. Ο λόγος; Ο διεθνής αριστερός μπακ ντρόπιασε το σύλλογο με τις αποκαλύψεις για τα «ροζ» σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί τελευταία.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως κατά τη διάρκεια περιοδείας της ομάδας στις ΗΠΑ, ο Κόουλ κάλεσε στο δωμάτιο όπου είχε καταλύσει η αποστολή μία γυναίκα και εν συνέχεια αρνήθηκε κάτι τέτοιο στους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να μην μάθει για τα παραστρατήματά του η σύζυγός του, Σέριλ. Πέρυσι ο παίκτης είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 225.000 ευρώ επειδή πριν τους αγώνες με Χαλ και Γουέστ Μπρομ είχε «περιπτύξεις» με μία γραμματέα της Λίβερπουλ.

Εντός της εβδομάδας θα κληθεί ο Άσλεϊ Κόουλ να δώσει εξηγήσεις προτού αποφασιστεί ποια θα είναι η τιμωρία του. Κάποια μέλη της διοίκησης των «μπλε» θεωρούν πως το πρόστιμο θα πρέπει να διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη φορά, αφού ο Άγγλος οπισθοφύλακας δεν πήρε το μάθημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: