Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Προς αναβολή και η συνέχεια του αγώνα Καβάλας Πανιωνίου

Πολύ δύσκολο φαντάζει τη δεδομένη στιγμή να συνεχιστεί την Πέμπτη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καβάλα και τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο καιρός στην πόλη της Καβάλας είναι πολύ άσχημος, ενώ η δυνατή βροχή δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, οι προβλέψεις αναφέρουν πως και αύριο ο καιρός θα είναι εξίσου κακός. Αυτό σημαίνει πως ο αγωνιστικός χώρος θα θυμίζει και πάλι… βούρκο. Για αυτό λοιπόν και είναι πολύ πιθανόν τα 21 λεπτά που απομένουν για την ολοκλήρωση του ματς, να μην παιχτούν ούτε αύριο. Τότε η συνέχεια θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.
Επέμενε ο Τσακίρης…

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος βρέθηκε στην Καβάλα και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι, ήταν από τους λίγους που επέμενε για την ολοκλήρωση του ματς. Θεωρούσε πως από τη στιγμή που το ματς ξεκίνησε, θα έπρεπε και να ολοκληρωθεί. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε πως μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, είχαν εκφράσει από νωρίς τις αντιρρήσεις τους για το αν θα έπρεπε να γίνει το παιχνίδι.

Έδωσε λύση ο Ψωμιάδης!
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν αυτός που γλύτωσε την αποστολή του Πανιωνίου από περαιτέρω ταλαιπωρία, καθώς ο ίδιος έπεισε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να μείνουν οι «κυανέρυθροι» και σήμερα σε αυτό, καθώς ήταν δύσκολο να ψάχνουν για κατάλυμα, εξαιτίας των εκδηλώσεων για το καρναβάλι που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: