Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αυστηροί κανόνες για Τέρι από τη γυναίκα του!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Τζον Τέρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να παρατήσει για ένα ματς την Τσέλσι (το νοκ-άουτ με την Κάρντιφ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο) προκειμένου να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να επιχειρήσει να σώσει το γάμο του, και το γεγονός αυτό δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη την Τόνι Πουλ.

Η 28άχρονη φέρεται διατεθειμένη να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον αρχηγό της Τσέλσι για να παραμείνουν μαζί, με τα ΜΜΕ στο "Νησί" να αποκαλύπτουν πάντως σήμερα ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Άγγλος διεθνής μπακ να αποδεχτεί μία σειρά από νέους κανόνες που θα του επιβάλλει η σύζυγός του!

Όπως μάλιστα διέρρευσε τρεις από αυτούς είναι: να γυρίζει αμέσως σπίτι μετά από κάθε προπόνηση της Τσέλσι, να περιορίσει τις νυχτερινές εξόδους του στην πόλη που κρύβουν κινδύνους λόγω των διάφορων θηλυκών... πειρασμών που κυκλοφορούν αλλά και να δεχτεί να πάει σε σύμβουλο γάμου.

"Θα γίνει με τον δικό μου τρόπο ή διαφορετικά τέλος. Δεν θα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες. Θέλω πραγματικά να πετύχει αυτό και ξέρω ότι το θες και εσύ", φέρεται να είπε η Τόνι Πουλ στον Τζον Τέρι σε μία από τις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες τους (την Πέμπτη ο παίκτης ταξιδεύει για το Ντουμπάι), για να πει στη συνέχεια στο στενό περιβάλλον της:

"Πραγματικά ανυπομονώ να συναντήσω τον Τζον. Είμαι τόσο χαρούμενη που βρήκε χρόνο ώστε να έρθει εδώ. Θα απολαύσουμε το διάστημα που θα είμαστε μαζί".

Πίσω όμως από την χαρά της να ξαναδεί τον "JT" υπάρχει πάντα ο φόβος μίας νέας απιστίας, όπως εκμυστηρεύτηκε στην αγγλική "Mirror" φίλος της 28άχρονης.

"Η Τόνι είναι ρεαλίστρια και καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να γνωρίζει που είναι ο Τζον 24 ώρες την ημέρα όμως θα πρέπει να και εκείνος να φανερώνει τις κινήσεις του.

Τον θέλει να γυρίζει αμέσως σπίτι μετά την προπόνηση ή να έχει μία πολύ καλή και πειστική δικαιολογία σε περίπτωση που δεν μπορεί. Η Τόνι ξέρει ότι ακούγεται πιεστικό αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρή έλλειψη εμπιστοσύνης και ο Τζον χρειάζεται να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.
Η Τόνι δεν είναι ηλίθια. Ξέρει τι γίνεται όταν βγαίνουν έξω οι άνδρες τη νύχτα με τα κορίτσια που τους πλησιάζουν.

Τα έχει δει με τα μάτια της. Προς το παρόν δεν θέλει ο Τέρι να βγαίνει έξω. Τουλάχιστον όχι μέχρι ο γάμος τους να πάρει την πάνω βόλτα. Αυτά όμως δεν αρκούν.

Θα πρέπει να κάθονται συχνά μαζί και να συζητούν τα οποιαδήποτε προβλήματα έχουν. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει μέσω ενός συμβούλου γάμου. Ο Τζον έχει πει ότι είναι έτοιμος για αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: