Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Έτοιμος να αναλάβει τη Λάτσιο ο Ρέγια


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ακόμα δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές, όμως όλα δείχνουν πως ο Έντι Ρέγια θα είναι ο διάδοχος του Νταβίντε Μπαλαρντίνι στον πάγκο της Λάτσιο.

Ο 64άχρονος Ιταλός τεχνικός (με σλοβένικες ρίζες) έλυσε τελικά το απόγευμα της Τρίτης το συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ Σπλιτ και αναμένεται σήμερα (10/2) στη Ρώμη, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν στο γεγονός ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπιανκοτσελέστι" μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

"Έχω πάρει την απόφασή μου. Πηγαίνω στη Λάτσιο", τόνισε στην κροατική εφημερίδα "Vecernji List", και συνέχισε: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση και αφού σκέφτηκα πολύ για αυτό, επέλεξα να γυρίσω σπίτι.

Έχω ένα κομμάτι της καρδιάς μου στη Χάιντουκ όμως ήθελα να να επιστρέψω στην Ιταλία. Έχω δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο".

Αυτό που δημιουργεί πάντως ερωτηματικά είναι πως θα καταφέρει ο Ρέγια να πορευτεί στη Λάτσιο έχοντας κόντρα τους οπαδούς της ομάδας, αν σκεφτεί κανείς ότι μετά την είδηση της επικείμενης συμφωνίας μερίδα των οργανωμένων πήγαν την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο του Φορμέλο και αποδοκίμασαν τους διοικούντες.

Η διαμαρτυρία τους μάλιστα δεν ήταν καθόλου ειρηνική, με τα πνεύματα να ξεφεύγουν και ο τελικός απολογισμός των επεισοδίων να είναι 2 τραυματισμοί οπαδών και 11 συλλήψεις από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: