Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

«Βλέπει» Παπασταθόπουλο η Ιντερ!



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ιντερ φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ελληνας αμυντικός της Τζένοα έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» οι οποίοι ενδέχεται να καταθέσουν πρόταση για τον 21χρονο στόπερ.

Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Παπασταθόπουλου, Φραντσίσκο Μουσάρα, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά μιλώντας στην ιστοσελίδα «Fcinternews.it»: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Σωκράτης τα πάει καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα και είναι φυσιολογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, αλλά από τις φήμες μέχρι κάτι επίσημο υπάρχει διαφορά», τόνισε ο Ιταλός μάνατζερ και πρόσθεσε:

«Η Τζένοα δεν θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ. Εχει συμβόλαιο με την ομάδα για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή ως το 2012. Βελτιώνεται μέρα με την μέρα και πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει εξαιρετικά σωματικά προσόντα και είναι πρότυπο επαγγελματία».

Ο Μουσάρα εξάλλου μίλησε και για το ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων για τον Νίνη, τον οποίο και εκπροσωπεί στην μεσογειακή χώρα: «Εκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2006-07, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών και για δύο χρόνια αυτά τον εμπόδισαν να δουλέψει όπως θα ήθελε με τον Παναθηναϊκό στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Όμως αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν, τα έχει ξεπεράσει πλήρως και οι εμφανίσεις του ανταποκρίνονται στο μεγάλο του ταλέντο. Πιστεύω πολλοί σκάουτερς ομάδων θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω του στις αναμετρήσεις με την Ρόμα του Ρανιέρι για το Europa League».


Δεν υπάρχουν σχόλια: