Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Διεκόπη λόγω βροχής το Καβάλα-Πανιώνιος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αύριο θα συνεχιστεί η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανιώνιο, που διακόπηκε στο 69ο λεπτό λόγω του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0, αν βεβαίως οι καιρικές συνθήκες επστρέψουν την τέλεσή της.

Στο διάστημα που προηγήθηκε, ο αγώνας "ζωντάνεψε" μετά το πρώτο ημίωρο, όταν οι ποδοσφαιριστές συνήθισαν κάπως τον βαρύτατο -λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης- αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 35΄ ο Ντιέ πάσαρε στον Ονουάτσι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο Ανδριόλας απέκρουσε το σουτ του Νιγηριανού. Στο 42΄ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν το πλασέ του Μεντί έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ οι "κυανέρυθροι" απείλησαν στο 45΄ με τον Γιόνσον, το δυνατό σουτ του οποίου εξουδετέρωσε θεαματικά ο Ιτάνζ.

Στην επανάληψη και για όσο παίχθηκε ο αγώνας, ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 50΄ με τον Σκούφαλη. Ο Ντάκος διέκοψε το παιχνίδι προσωρινά στο 65΄, για να διατάξει οριστική διακοπή τέσσερα λεπτά αργότερα.

Διαιτητής: Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης)

Κίτρινες: -

ΚΑΒΑΛΑ (Ααντ ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (52΄ Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46΄ Σόσιν), Σουλτανίδης (25΄ Ρινκόν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης (63΄ Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46΄ Μπουβάλ), Σιόβας, Κοντοές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: