Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Προσέχει για να... έχει!


Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο του Παναθηναϊκού Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μοιάζει να ανοίγει διάπλατα τον δρόμο του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου οι "πράσινοι" ευελπιστούν να βρεθούν μετά από τρία χρόνια. Φυσικά, για να αρχίσουν να σκέφτονται τoν ημιτελικό με τον ΠΑΣ, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το -έστω και χαμηλό- εμπόδιο της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Νιόπλιας σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά τον σύλλογο της Γ' Εθνικής. Κι αυτό φαίνεται από την αποστολή που πήρε μαζί του γι�αυτό το ματς. Παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, ο Λέτο και ο Σισέ συμπεριλήφθηκαν κανονικά σε αυτή. Μάλιστα, ο Γάλλος δεν αποκλείεται να είναι και στην ενδεκάδα!

Εκτός έμειναν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζόρβας για να ξεκουραστούν, καθώς και οι Νίνης, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Στην ενδεκάδα τώρα θα δούμε τον Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν όπως όλα δείχνουν και οι Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Σιμάο, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: