Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Coppa Italia: Θέλουν το προβάδισμα


Τον τίτλο του φαβορί καλούνται να επιβεβαιώσουν η Ίντερ και η Ρόμα, οι οποίες υποδέχονται τη Φιορεντίνα και την Ουντινέζε (αντίστοιχα) στην ημιτελική φάση του Coppa Italia.

Η αναβολή στον αγώνα με την Πάρμα έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες της Ίντερ να ξεκουραστούν ενόψει του ματς με τη Φιορεντίνα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές και οι «νερατζούρι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Κίβου, ενώ αμφίβολοι είναι ο Στάνκοβιτς και ο Ετό. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «βιόλα» προέρχονται από την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Κάλιαρι. Η ομάδα της Φλωρεντίας θα παραταχθεί χωρίς τους Ντοναντέλ, Τζανέτι και Μούτου (τιμωρημένος για χρήση απαγορευμένων ουσιών), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Κρόλντρουπ και Γιόργκενσεν.

Στο άλλο παιχνίδι της διοργάνωσης, η Ρόμα φιλοξενεί την Ουντινέζε. Οι «τζιαλορόσι» προέρχονται από τη δύσκολη νίκη (2-1) επί της Σιένα και έπιασαν στη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος τη Μίλαν, ενώ οι «φριουλάνι» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην έδρα της Κατάνια. Οι Ρωμαίοι συμπλήρωσαν 17 ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να φτάσουν στο τελικό του Κυπέλλου.

* Οι αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας είναι διπλοί. Μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο σύνολο τερμάτων στον επαναληπτικό, τότε διεξάγεται ημίωρη παράταση και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, εκτελούνται πέναλτι.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Τετάρτη 03/02/2010

Ίντερ-Φιορεντίνα (21:45, conn-X TV Sports)

Πέμπτη 04/02/2010

Ρόμα-Ουντινέζε (22:00, conn-X TV Sports)

Δεν υπάρχουν σχόλια: