Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Το πρόσωπο της ημέρας λέγεται Μπάτερφιλντ!


Ο Ντάνι Μπάτερφιλντ της Κρίσταλ Πάλας σε προσπάθειά του στο  παιχνίδι με τη Γουλβς Με απίστευτο τρόπο η Κρίσταλ Πάλας απέκλεισε τη Γουλβς στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Αγγλίας! Και το απίστευτο είναι ότι τα τρία γκολ της νίκης των Λονδρέζων πέτυχε ένας αμυντικός, ο Ντάνι Μπάτερφιλντ μέσα σε έξι λεπτά!
Ο 30χρονος δεξιός μπακ, που σε έξι χρόνια είχε μόλις ένα γκολ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Πάλας έπαιξε επιθετικός και πέτυχε τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά και 48 δευτερόλεπτα! Ενα γκολ με κεφαλιά στο 62', ένα με δεξί σουτ στο 65' και ένα με αριστερό σουτ στο 68'!
Η Γουλβς, που έπαιξε με βασικούς σε όλες τις γραμμές πλην της επίθεσης, μείωσε στο 90' με τον Καρλ Χένρι, αλλά ήταν αργά.
Η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχτεί τη Αστον Βίλα στον 5ο γύρο.

Η Γουϊγκαν έπεσε επίσης θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της από τη Νοτς Κάουντι. Ο Μαρτίνεθ άφησε Ρονταλέγκα και Ενζογκμπιά στον πάγκο και το γκολ ερχόταν δύσκολα για τους γηπεδούχους.
Ετσι στο 75' ο κεντρικός αμυντικός της Νοτς, Στίβεν Χαντ, με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο κεντρικός αμυντικός της Γουίγκαν, Γκάρι Κόλντγουελ, που ήλθε τον Ιανουάριο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το 0-2!
Η Νοτς Κάουντι θα παίξει με τη Φούλαμ εκτός έδρας στον 5ο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: