Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Επιστρέφει ο Ναφτί


Ο Ναφτί πανηγυρίζει με τον Κάμπορα το γκολ στα Γιάννινα Η επιστροφή του Μεντί Ναφτί αποτελεί σημείο αναφοράς για τους "κίτρινους" που θα επιχειρήσουν την ολική επαναφορά στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Οι απουσίες είναι αρκετές αφού σε αυτό το παιχνίδι επέλεξε να λείψει ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ο Μίχαλ Πέσκοβιτς.

Ο Κριστιάν Νασούτι δεν θα έχει για "παρτενέρ" στο κέντρο της άμυνας τον Ρονάλντο Γκιάρο-τιμωρημένος- αλλά τον θέμη Κουλουχέρη. Είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός ο Κάρλος Αράνο, με τον Χρήστο Βανγκέλι να αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε που λογικά θα προφυλαχθεί από τον Κούπερ. Ο Έντι Τζόνσον αναμένεται να πάρει τη θέση του.

Ο Μεχντί Ναφτί επιστρέφει από την τιμωρία του και πολύ πιθανό και στην ενδεκάδα, αντί του Νάτσο Γκαρσία. Όσον αφορά τους υπόλοιπους στη μεσαία γραμμή, ο Τόνι Κάλβο ενδέχεται να αγωνιστεί στα δεξιά, με τον Φρέντι Αντού να αναλαμβάνει την αριστερή μεριά. Αυτός που αναμένεται να μείνει εκτός θα είναι ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος δεν ικανοποιεί το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του. Ο Ντάριο Φερνάντες είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Στις προπονήσεις του Aρη συμμετέχει ο Θέσους Ορτίθ που δηλώνει μεν έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "κιτρινόμαυρων", ωστόσο, ο Ισπανός είναι λογικό να χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένεται αύριο το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το παρών του στην προπόνηση της Πέμπτης.

Μ. Κατσαβάκης: "Ο Κούπερ είναι μαχητής"
Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης και αναφέρθηκε στο κύπελλο, στον Κούπερ και το πρωτάθλημα.

Αναφορικά με το θεσμό του Κυπέλλου, είπε: "Ο θεσμός του κυπέλλου πάντα έχει εκπλήξεις. Βέβαια, δεν περίμενα το χθεσινό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ. Όλη η ομάδα του ΠΑΣ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Ύστερα ήρθε και ένα γκολ γρήγορα το οποίο πέρασε μέσα από τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει η ομάδα".

Σχετικά με τον επικείμενο αγώνα του Aρη με την Ξάνθη, τόνισε: "Πρέπει να προσέξει ο ’ρης. Όπως την είδαμε την Ξάνθη, βελτιώνεται και ενισχύεται, οπότε πρόκειται για δύσκολη υπόθεση".

Για τον αγώνα Κυπέλλου Καβάλα - Πανιώνιος, δήλωσε: "Τα πάντα παίζονται, είναι μοιρασμένα τα πράγματα και μισή - μισή η πρόκριση".

Σχετικά με τον Έκτορ Κούπερ, συμπλήρωσε: "Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να βάλει τη φιλοσοφία του μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες, από την άλλη, έχουν μάθει σε συγκεκριμένο σύστημα και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Σίγουρα έχει δυνατότητες, είναι μαχητής και προπονητής που βασίζεται στην προπόνηση και την πειθαρχία. Είναι καταξιωμένος και δουλευταράς. Επίσης, βλέπω ότι προωθεί τους μικρούς. Το θέμα είναι να τον στηρίξει η διοίκηση και ο κόσμος, γιατί οι προπονητές εκεί βασίζονται. Επιπλέον, ο κόσμος τού δίνει τεράστια δύναμη, πράγμα που είναι μεγάλο ατού για τον Αρη και τη μελλοντική του πορεία".

Τέλος, για το Πρωτάθλημα, δήλωσε ο κ. Κατσαβάκης: "Αν ο Αρης έπαιρνε διπλό στην Ξάνθη, πιστεύω ότι θα πλησίαζε στην τριάδα. Ο ΠΑΟ έχει προβάδισμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το διασφαλίζει, γιατί ακολουθούν αγώνες με μικρές ομάδες, οι οποίες είναι πανίσχυρες. Ο Αρης θα βελτιώνεται συνεχώς, θα έχει καλή συγκομιδή. Για τις ομάδες που έχουν κάτω από 25-26 βαθμούς και κάτω, γίνεται τρομερή μάχη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: