Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

«Λαμπερή εκδήλωση»


Γνωστές θα γίνουν σήμερα οι κορυφαίες ενδεκάδες (μαζί με τους προπονητές) των τελευταίων πέντε δεκαετιών, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της Α’ Εθνικής. Το κοινό ψήφισε στην ιστοσελίδα www.goldeneleven.gr και το «παρών» στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν απόψε πολλοί επώνυμοι του ποδοσφαίρου που έχουν φορέσει φανέλες ελληνικών ομάδων και βρέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων.

Ο Πατρίκ Κομηνός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την ψηφοφορία, της οποία τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά απόψε το βράδυ: «Νομίζω ότι ο τρόπος που διεξήχθη η ψηφοφορία και ο αρκετά μεγάλος αριθμός συμμετοχών είναι τα στοιχεία που θα δώσουν αξιοπρέπεια και αντικειμενικότητα και θα αφήσουν κληρονομιά για το πώς μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων εκτίμησε αυτά τα 50 χρόνια της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ψηφοφορία γινόταν μέσα από το διαδίκτυο και έτσι υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα», δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και πρόσθεσε:

«Οι συνολικές ψήφοι ξεπέρασαν τις 100.000. Η πλειοψηφία ψήφισε για τις δύο ενδεκάδες των δύο πρόσφατων δεκαετιών (’90 - ‘00). Ωστόσο, οι μοναδικοί χρήστες ξεπερνούν τις 30.000. Οι ίσοι κρίνονται από τους ίσους».

Καταλήγοντας, ο κ. Κομνηνός ανέφερε: «Δεν νομίζω πως μπορεί να πούμε πως υπάρχει κάποια τεράστια έκπληξη αφού ψηφίζει αρκετός κόσμος. Θα είναι μια βραδιά που θα τιμήσει αυτά τα 50 χρόνια της Α’ Εθνικής. Από τους 180 υποψήφιος της ψηφοφορίας, το μεγαλύτερο μέρος τους θα είναι απόψε στην εκδήλωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: