Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μπουμπένκο: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, να ηρεμήσουμε νωρίτερα»

Μπουμπένκο: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, να ηρεμήσουμε νωρίτερα»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υπογράμμισε αρχικά ότι: «Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε. Θα δω ποιοι είναι οι φορμαρισμένοι παίκτες μέσα στην εβδομάδα. Κοιτάω καθημερινά τους παίκτες και αύριο θα πάρω την απόφαση μου. Σίγουρα το πλεονέκτημα το έχουν τα παιδιά που έπαιξαν στην Τρίπολη, αλλά η ενδεκάδα δεν είναι έτοιμη στο μυαλό μου».
Για την επαφή του με τον κ. Παντελή είπε: «Κάναμε μία πρώτη γνωριμία και του είπα πως είναι η κατάσταση στην ομάδα. Μιλήσαμε για την συνεργασία, τι θέλω εγώ και τι θέλει ο κ. Παντελή, πιστεύω ότι θα είναι καλό που θα είναι κάποιος από την διοίκηση κοντά μας».
Συνεχίζοντας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, σίγουρα είναι κάτι καλύτερο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Το κέρδος θα είναι ότι με τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε νωρίτερα να ηρεμήσουμε. Πάντως μέχρι το τέλος θα παλέψουμε ώστε να κερδίσουμε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: