Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μίλησε για Ανόρθωση και Ηρακλή ο Παντελή


Οι παίκτες της Ανόρθωσης πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Δημοσίευμα της ιστοσελίδας inbusinessnews αφορά στον Ανδρέα Παντελή και μέσα από αυτό υπογραμμίζεται ότι προτίθεται να περάσει στην αντεπίθεση σχετικά με δικαστική διαμάχη που έχει από τον καιρό που ήταν πρόεδρος στην Ανόρθωση. Επίσης, αναφέρθηκε στην είσοδό του στον Ηρακλή.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. "Όσον αφορά στο από πού προέρχονται οι πηγές εσόδων του κ. Παντελή σήμερα, ο ίδιος μας ανέφερε πως προέρχονται καθαρά από τις αρκετές επιχειρήσεις που διατηρεί στη Βουλγαρία οι οποίες σχετίζονται με τον τομέα των ακινήτων και αυτών του λιανικού εμπορίου.
«Παλαιότερα είχα και την αεροπορική εταιρεία Freedom Airways η οποία σήμερα έχει αναστείλει τις εργασίες της», πρόσθεσε. Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον φέρουν να έχει υπό το έλεγχο του και την κυπριακή εταιρεία στοιχημάτων Korona ο κ. Παντελή τις χαρακτήρισε ως γελοίες. «Είναι ακόμη μια απόδειξη της λάσπης κάποιων προς το άτομο μου. Η μόνη μου σχέση με την εταιρεία είναι το ότι ο Σταύρος ο ιδιοκτήτης της είναι προσωπικός μου φίλος. Σας αφήνω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα», κατέληξε.

Για τον Ηρακλή. "Απαντώντας σε ερώτηση που αφορά την πρόθεσή του να εξαγοράσει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τον Αντώνη Ρέμο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το κατά πόσον μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας, ο κ. Παντελή μας παρέπεμψε στην προϊστορία του ως πρόεδρος της Ανόρθωσης και διαβεβαίωσε τους οπαδούς τους Γηραιού ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας".

Για τη δικαστική διαμάχη από τον καιρό που ήταν πρόεδρος στην Ανόρθωση. "Ο κ. Παντελή δήλωσε ξεκάθαρα πως έχει τη συνείδησή του καθαρή και πως δεν χρωστά χρήματα στην Ανόρθωση, αλλά το αντίθετο.«Με κατηγορούν άδικα κάποιοι και με θεωρούν απατεώνα πως έκλεψα λεφτά από το σωματείο διαγράφοντας τα όσα πρόσφερα τον καιρό στην προεδρία του σωματείου. Επειδή η δική μου υπομονή έχει εξαντληθεί και επειδή βαρέθηκα να ακούω αυτή τη λασπολογία μου εναντίον μου, προτίθεμαι και εγώ να κινηθώ νομικά και να διεκδικήσω από την Ανόρθωση τα λεφτά μου έβαλα προσωπικά για την ευημερία της ομάδας, τα οποία ξεπερνούν το 1 εκ.», επεσήμανε.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο κ. Παντελή τόνισε πως κάποιοι με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τον ίδιο, τάζουν λαγούς και πετραχήλια στις ομάδες και στο τέλος τις εγκαταλείπουν χρεοκοπημένες και στο χείλος της καταστροφής. «Όση λάσπη και αν προσπαθούν να μου ρίξουν κάποιοι εντός του σωματείου της Ανόρθωσης, δυστυχώς για αυτούς η ιστορία είναι εκεί και γράφει με χρυσά γράμματα την προσφορά μου στην ομάδα, σε μια περίοδο μάλιστα που κανείς δεν ήθελε να την αναλάβει», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: