Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τρέλα και δίψα για τον ΠΑΟΚ

Τρέλα και δίψα για τον ΠΑΟΚ

Τι Παναθηναϊκός, τι… Πανθρακικός! Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είχε γίνει «sold out» μέσα στις πρώτες ώρες της μέρας που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια. Τώρα με τον Πανθρακικό μπορεί να μην έγινε «sold out» την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν τα «μαγικά χαρτάκια» αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Σάββατο η Τούμπα θα είναι και πάλι κατάμεστη και δε θα μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα!
Η τρέλα και η δίψα του κόσμου για την ομάδα είναι τεράστια και έχει γίνει ακόμη πιο μεγάλη από τη στιγμή που η Πολιτεία έβαλε φρένο στις εκδρομές εκτός έδρας (παρότι και εκεί ο λαός του ΠΑΟΚ βρίσκει τρόπους να βρεθεί παντού…).
Μάλιστα από την προηγούμενη εβδομάδα που άρχισαν να διατίθενται εισιτήρια μέσω ίντερνετ για τα τέσσερα τελευταία ματς στην Τούμπα με Πανθρακικό, ΑΕΚ, Καβάλα και Εργοτέλη παρουσιάστηκε πρωτοφανή προπώληση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ΠΑΟΚ βρίσκεται καθ’ οδόν για τέσσερα συνεχόμενα «sold out» στα οποία εφόσον προσθέσουμε και το ματς με τον Παναθηναϊκό θα μιλάμε για πέντε σερί ματς χωρίς να έχει μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Μεγάλη προπώληση και μέσω ίντερνετ

Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ουραγό Πανθρακικό είχαν προπωληθεί μέχρι χθες, ενώ πάνω από 1.500 είχαν «φύγει» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα γίνει στην Τούμπα στις 21 Μαρτίου! Σημαντική είναι η κίνηση και για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν με Καβάλα και Εργοτέλη καθώς ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει από τώρα ένα μαγικό χαρτάκι για τα παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή!
Συνολικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κυκλοφορήσει για καθένα από αυτά τα παιχνίδια πάνω από 7.500 εισιτήρια καθώς υπάρχουν και τα 21.000 διαρκείας (συν άλλα περίπου 500 των χορηγών…) από το περασμένο καλοκαίρι.

Ουρές για Πανθρακικό

Για το ματς με τον Πανθρακικό δημιουργήθηκαν χθες ουρές έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας και μέσα σε λίγες ώρες διατέθηκαν περίπου 1.500 εισιτήρια! Στις ουρές υπήρχαν φίλοι του ΠΑΟΚ κάθε ηλικίας από νεαρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους μεταξύ των οποίων ξεχώριζε ένας παππούς 75 ετών που περιμένε με μεγάλη αγωνία να πάρει το δικό του «μαγικό χαρτάκι» για να δει τον ΠΑΟΚ! «Έχω δει πολλά τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν το έχω ξαναδεί», έλεγε περιμένοντας με υπομονή για ένα εισιτήριο.
Άλλα 1.000 «κομμάτια» είχαν διατεθεί μέσω ίντερνετ, ενώ περίπου 2.000 εισιτήρια έχουν κρατηθεί για τους συνδέσμους. Συνεπώς για το σαββατιάτικο ματς έχουν μείνει περίπου 3.000 «μαγικά χαρτάκια» τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Εκδοτήρια 10:00 – 17:00

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό είναι η ακόλουθη:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Πανθρακικού για την 25η αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 50 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α, 8: 15 €
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: