Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πιάνει δουλειά ο Παντελή

Πιάνει δουλειά ο Παντελή

Για συμφωνία συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο όσον αφορά το μάνατζμεντ της ΠΑΕ έκανε λόγο χθες το μεσημέρι ο Ανδρέας Παντελή. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, έκανε την εμφάνιση του εκ νέου, αφού βρίσκεται επιτέλους στη Θεσσαλονίκη, με καθυστέρηση μίας μέρας και για την ακρίβεια ήταν και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, λίγο πριν μάλιστα το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Ο Παντελή ξεναγήθηκε ουσιαστικά στο κτίριο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή, που ήταν εκεί… Δεν μίλησε με παίκτες, αφού η προπόνηση είχε ολοκληρωθεί. Ο ίδιος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες για τη συμφωνία του με τον Αντώνη Ρέμο. Δέχθηκε να δεχθεί ερωτήσεις, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

«Μέση λύση…»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κύπριος επιχειρηματίας, επισήμανε χαρακτηριστικά για τη συμφωνία του με τον Αντώνη Ρέμο. «Έγιναν συζητήσεις με ένα φίλο, τον Αντώνη Ρέμο. Αν μιλούσαμε τώρα για μετοχές, θα τραβούσε το θέμα σε μάκρος και δεν υπάρχει χρόνος. Η ομάδα χρειάζεται άμεσες λύσεις. Γι’ αυτό και δεν ξεκινήσαμε από τώρα τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών. Καταλήξαμε έτσι σε μία μέση λύση», είπε ο Παντελή και συνέχισε. «Το αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μία κατάσταση μηνών και μία επιφυλακτικότητα από την πλευρά του κόσμου, γι’ αυτό μεταξύ άλλων και συμφωνήσαμε με τέτοιο τρόπο».

«Αρχίζουμε δουλειά»

Στη συνέχεια, μίλησε και για τις μετοχές, αλλά και για το οικονομικό: «Αναλαμβάνω το μάνατζμεντ και το καλοκαίρι θα συζητήσουμε για τις μετοχές. Αυτό θα γίνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Η αρχική μας συμφωνία είναι για το μάνατζμεντ. Το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και γενικότερα οι ομάδες, είναι το οικονομικό. Αρχίζουμε δουλειά. Μπροστά μας υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δώσω άμεσα λύσεις στα προβλήματα. Θα βρίσκομαι εδώ για να δώσω λύσεις. Η συνεργασία μας θα είναι άμεση…», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κύπριος.

«Από επόμενη εβδομάδα, πληρωμές»

Πότε θα γίνουν όμως οι πληρωμές σε υπαλλήλους και παίκτες; Δεν θα ξεκινήσουν άμεσα. Αυτές τις μέρες, δεν θα γίνουν πάντως. Άφησε φυσικά να εννοηθεί ότι από τη στιγμή που θα μπει στην ομάδα, αυτός θα βάλει κάποια χρήματα, αλλά δεν είπε πολλά πράγματα. «Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν πληρωμές. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, προσπάθεια από όλους και αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Το μέγεθος του Ηρακλή, δεν είναι αντίστοιχο των αποτελεσμάτων που έχει τα τελευταία χρόνια», είπε ο Παντελή. Όσον αφορά τους λόγους πουν τον έκαναν να αναλάβει; «Η φιλία μου με τον Ρέμο και η αγάπη με το ποδόσφαιρο μ’ έκαναν να πάρω την απόφαση και να έρθω στην ομάδα», είπε με νόημα ο Κύπριος. «Άμεσος στόχος είναι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή», επισήμανε. Όσο για το αν θα έχει συνεργάτες στην ομάδα, απάντησε… «Ίσως και να υπάρξουν».

«Γραπτή η συμφωνία»

Ο Κύπριος υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία του με τον Ρέμο δεν είναι απλά και μόνο προφορική, αλλά γραπτή, αφού έχουν «πέσει» οι υπογραφές, ενώ ερωτηθείς για ένα θέμα, που ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα και συγκεκριμένα όσον αφορά τη δικαστική εκκρεμότητα, που έχει στην Κύπρο, ο Παντελή ανέφερε: «Αν και όταν ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, θα πρέπει να πω πώς είναι κάτι που με πλήγωσε. Όταν ανέλαβα την Ανόρθωση, η ομάδα είχε μεγαλύτερα προβλήματα από τον Ηρακλή. Δέκα φορές μεγαλύτερα. Και όταν μεσουρανούσε, κάποιοι εκ των έσω μας χτύπησαν», απάντησε ο Παντελή.

Οι συζητήσεις

Νωρίτερα από την παρουσία του στη Μίκρα, συναντήθηκε με τον Δήμο Πολύκαρπο, για περίπου είκοσι λεπτά και του ανακοίνωσε ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή. Παράλληλα, η παρουσία του συνέπεσε με το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και την παρουσία όλων των μελών, αφού στη Μίκρα ήταν και ο Νίκος Αρταβάνης, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Ο Παντελή ξεναγήθηκε στη Μίκρα από τον Φανάρα, ενώ είχε συζητήσεις και με τους ανθρώπους της ομάδας, όπως οι Αγγελάκης και Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: