Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γενικός ξεσηκωμός στην Καβάλα


Ο Ονουάτσι πανηγυρίζει με τον Ντεν Μος Το παιχνίδι της Καβάλας με τον Αρη για το πρωτάθλημα, όπως είναι φυσικό έχει επιφέρει και γενικό ξεσηκωμό στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΚ. Η διοίκηση έκανε το χρέος της και όρισε είσοδο 10 ευρώ και πλέον οι οπαδοί καλούνται να γεμίσουν το "Ανθή Καραγιάννη".

Πλέον στόχος όλως είναι να μην υπάρξουν οπαδοί του Αρη που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο και η Λέσχη Φιλάθλων του συλλόγου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ, θα αγοράζονται μόνο με αστυνομική ταυτότητα, θα είναι προσωπικά και θα κρατηθούν ηλεκτρονικές καταστάσεις για να αποφευχθούν διπλοαγορές Δεν πρόκειται να υπάρξει πώληση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Θα υπάρχουν από την αστυνομία ζώνες προελέγχου εισιτηρίων και ταυτοτήτων και μόνο όσοι είναι κάτοχοι νόμιμων εισιτηρίων θα εισέρχονται σε χώρους πέριξ του γηπέδου".

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις προπονήσεις απουσιάζει μόνο ο Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου και αναμένεται στην Ελλάδα και πάλι την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: