Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Δυναμικές αλλαγές στον Άρη

Δύο συμπεράσματα προέκυψαν από τη γενική συνέλευση των μελών της Λέσχης Φίλων Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, επιβεβαίωσε τα περί σφιχτής οικονομικής πολιτικής, αφετέρου ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης, ενημέρωσε πως θα φύγουν παίκτες που έχουν προκαλέσει προβλήματα εκτός αγώνων.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο Άρης προσπαθεί να ξεφορτωθεί τρεις παίκτες υπεράνω υποψίας, καθώς και βασικοί ήταν και σε νευραλγικά σημεία αγωνιζόντουσαν σε όλη την περσινή χρονιά. Αυτοί έχουν προκαλέσει εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο ένας μάλιστα τράβηξε τον άλλον, ενώ σε μία περίπτωση το υψηλό συμβόλαιο, αναγκάζει την ΠΑΕ να τον βγάλει στην αγορά. Ίδια περίπτωση συνιστά και παίκτης που έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά έχει υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο οποίο δύσκολα θα ανταποκριθεί η διοίκηση.

Η κατάργηση πλέον της αυτοτελούς φορολόγησης σε συνδυασμό με την παγκόσμια αλλά και την εγχώρια οικονομική ύφεση, αναγκάζουν τους «κίτρινους» να ανασκουμπωθούν. «Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Έχουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Οφείλουμε μόνον τα ποσά του Ιουνίου, τα οποία θα δοθούν σύντομα», ανέφερε ο πρόεδρος κ. Αθανασιάδης, καθώς σε δύο χρόνια η UEFA αυτά τα στοιχεία θα τα ελέγχει για να δίνει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματά της.

«Ο Αμπρέου έφυγε για εξωαγωνστικούς λόγους, το ίδιο θα γίνει και με άλλους. Οι επιλογές όλες, όμως, είναι του προπονητή. Τους Έλληνες που επιλέχτηκαν τους έχει δει κι έχει δώσει την έγκρισή του», είπε ο κ. Κόντης, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Του είπα πως αν φύγει αυτός, θα φύγω κι εγώ»...

Στο Βελλίδειο βρέθηκαν 2.000 φίλοι του Άρη, ενώ οι εκλογές της ΛΦΑ προκηρύχτηκαν για τις 21 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: