Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αισιόδοξος για δικαίωση ο Τάκης

Σίγουρος πως ο Ηρακλής θα δικαιωθεί και θα παραμείνει στην Superleague εμφανίστηκε ο Γιάννης Τάκης.Ο πρόεδρος του «γηραιού» υπογράμμισε πως οι οπαδοί έδειξαν τη δυναμική τους, με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, ενώ υπογράμμισε πως η διοικούσα επιτροπή θα βγει μέσα από αυτές τις περιπέτειες πιο σοφή και πιο δυνατή. Επίσης, τόνισε πως ο Ηρακλής δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκανε λόγο για τυπολατρική στάση της επιτροπής αδειοδότησης. Ο Τάκης μίλησε στα «Αθλητικά Νέα».

Αρχικά, ο πρόεδρος του Ηρακλή δήλωσε: «Οι οπαδοί απέδειξαν τη δυναμική τους. Μερικοί μπορεί να μην τους υπολόγιζαν πριν, αλλά τώρα κατάλαβαν. Μάθαμε την ημερομηνία, αλλά όχι τα ονόματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Θα δικαιωθούμε. Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουνα από τη πρώτη στιγμή, μια και ο φάκελος δεν έχει απώλειες. Πάντως, θα είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο αν μέχρι τη Δευτέρα δεν ενημερωθούμε για τα ονόματα των εφετών».

Στην συνέχεια, ο Τάκης συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς. Πιο ώριμους και πιο σοφούς. Υπάρχει μια διαδικασία τριών ημερών, ώστε να διεξαχθεί μια συζήτηση στη Βουλή για να μάθουμε την αλήθεια. Το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τον Ηρακλή, αλλά με τους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες των ομάδων. Η επιτροπή έκρινε τυπολατρικά και όχι ουσιαστικά. Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι αναφέρουν ότι εύχονται στον Ηρακλή να πάρει την άδεια».

Και συμπλήρωσε: «Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Ηρακλής αντιμετώπισε προβλήματα και θα συνεχίζει να τα αντιμετωπίζει και στη συνέχεια. Εμείς προσπαθούμε με τον πιο πρόσφορο τρόπο. Είναι αδικία. Ο Ηρακλής δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Τάκης μίλησε για την στάση των πολιτικών της πόλης και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Κάλιο αργά παρά ποτέ. Βρήκαμε επικοινωνία πιθανόν με καθυστέρηση. Οι πολιτικοί αντιλήφθηκαν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Έχει παρενέργειες στις μετεγγραφές και τον προγραμματισμό το γεγονός πως καθυστερεί να τελειώσει το θέμα. Αυτή τη στιγμή άλλες είναι οι προτεραιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: