Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ευρωπαϊκή οργάνωση θέλει ο Νικολαΐδης

Την επιθυμία να οργανωθεί ο Άρης σε ευρωπαϊκά πρότυπα εξέφρασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης φίλων Άρη τόνισε πως οι «κίτρινοι» πρέπει να βαδίσουν σε πρότυπα διαφορετικά από αυτά που είναι συνηθισμένα στον ελληνικό χώρο, ενώ υπογράμμισε και τις σκέψεις της Λέσχης για τις μελλοντικές κινήσεις.
Ο Νικολαΐδης δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τη γενική συνέλευση της Λέσχης: «Όλα κύλησαν ομαλά και αυτό είναι το ευχάριστο. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με την σειρά που ήταν σχεδιασμένες, το πρόγραμμα άρεσε γενικότερα. Ψηφίστηκαν οι προστάσεις που κατατέθηκαν και υπήρχε ένας διαρκείς διάλογος, όπως άλλωστε είναι η φιλοσοφία της Λέσχης. Μέσα από τον διάλογο άλλωστε γίνεσαι πιο δυνατός».

Καρά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο τόνισε: «Όλη μου η προετοιμασία φέτος έγινε στην Αθήνα και μέσα από την καθημερινή τριβή που είχαν με οπαδούς και ανθρώπους του αθλητισμού κάθε φορά που μιλούσαμε για τον Άρη και τους εξηγούσα πιο είναι το καθεστώς διοίκησης και της Λέσχης, οι περισσότεροι δυσκολευόταν να καταλάβουν. Αυτό για μένα σαν οπαδό με κάνει να νιώθω περήφανο γιατί οι δικοί μου οπαδοί όχι μόνο κατάλαβαν την έννοια της Λέσχης, αλλά και το ότι εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας. Αυτό με κάνει περήφανο σαν Αρειανό, γιατί δεν υπάρχει μοντέλο όμοιο και αν υπάρξει κάποτε θα είναι αντιγραφή του δικού μας πλάνου. Ο Άρης ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι δημοκρατικές διαδικασίες και η διαφάνεια είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και δεν υπάρχει λόγος να μην νιώθω περήφανος».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Φυσικά και θα είμαι, γιατί έχω όρεξη να βοηθήσω τον σύλλογο. Το αν θα εκλεγώ είναι στο χέρι του κόσμου. Για εμένα δεν αλλάζει κάτι, είτε εκλεγώ είτε όχι, εγώ θα βοηθήσω από όποια μεριά μπορώ να το κάνω αυτό».

Τέλος, ο Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Σκοπός μας είναι να βοηθούμε την ΠΑΕ Άρης. Εκτός από την εκλογή της διοίκησης της ΠΑΕ, είναι και η οικονομική στήριξή της. Η νέα τιμολογιακή πολιτική που έχουμε χαράξει είναι να ελαττώσουμε τα μεγάλα προνόμια στα εισιτήρια διαρκείας των μελών, δίνοντάς τους άλλα κίνητρα, τα οποία δεν θα έχουν σχέση με την ΠΑΕ. Προσπαθούσε να την στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Άλλωστε, στόχος μας δεν είναι η οικονομική αφαίμαξή της, αλλά η στήριξή της. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τις τιμές των διαρκείας στην κανονική τους τιμή, δημιουργώντας παράλληλα ένα νέο πρόγραμμα, στο οποίο θα υπογράψουν 30 μεγάλες εταιρίες ιδιωτικό συμφωνητικό που θα δεσμεύονται να παρέχουν προνόμια προς τα μέλη της Λέσχης. Για παράδειγμα, σε μία εταιρία αυτοκινήτων θα μπορεί το οικονομικά τακτοποιημένο μέλος να αγοράζει ένα αυτοκίνητο με 30-40% έκπτωση. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο και αυτό γίνεται για να μην τους στεναχωρήσουμε ύστερα από την απόφαση με τα διαρκείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: