Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Σινιορίνι: Πολύ κουρασμένος ο Μέσι!

Εναντίον της FIFA κινήθηκε με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ ο γυμναστής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Φερνάντο Σινιορίνι!Ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των «μπιανκοσελέστε» τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα καταφέρει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, καθώς έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Ο Μέσι είναι ήδη εξουθενωμένος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει και είναι μη αναστρέψιμη. Είναι τόσο κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια», είπε αρχικά στην «Sport» και πρόσθεσε:

«Η FIFA νοιάζεται για τους έλεγχους αντι-ντόπινγκ, αλλά δεν τους νοιάζει αν οι ποδοσφαιριστές δίνουν 70 παιχνίδια το χρόνο και χρειάζεται να κάνουν μεγάλα ταξίδια. Δεν νοιάζονται επίσης αν καταρρεύσουν από τα τόσα ματς».

Όμως, δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Μέσι: «Το πρόβλημα μου είναι πως ο Μέσι θα κάνει τα μάτια μου να βγουν έξω! Δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτό τον ανεμοστρόβιλο που υπάρχει στην κίνηση του. Είναι ένα γενετικό θαύμα καθώς σε μια κίνηση αυτός κάνει έξι ή επτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: