Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τέλος στα σενάρια Πάτο από Γκαλιάνι

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του Αλεσάντρο Πάτο στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υπογράμμισε πως ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Σαν Σίρο το εφετινό καλοκαίρι, καθώς υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Πάτο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, ο Γκαλιάνι προσπάθησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας και να κόψει τις ορέξεις των επίδοξων αγοραστών του νεαρού επιθετικού.

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν δήλωσε: «Ο Πάτο έχει συμβόλαιο έως το 2014 με τη Μίλαν και μέχρι τότε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Δεν ξέρω τι είπε τις προηγούμενες ημέρες ή τι δηλώσεις έκανε, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως δεν παραχωρείται έναντι καμία αμοιβής».

Επίσης, ο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι ο νέος τεχνικός των «ροσονέρι»: «Όταν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, τότε θα προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Αλέγκρι αναμένεται να είναι ο νέος μας προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: