Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Παπά-Χρήστος: Εύχομαι και προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι εύχεται και προσεύχεται καθημερινά για την ομάδα της καρδίας του, μίλησε ο παπά-Χρήστος.Ο γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα ως... παπά-ΠΑΟΚ μίλησε στο περιοδικό 'People' για την επιθυμία του να πάει ξανά στη Βαρκελώνη ως υποστηρικτής του 'δικέφαλου του Βορρά', τα χρόνια που ακολουθεί τον ΠΑΟΚ, την Θύρα 4 κ.α.

«Η ευχή μου είναι να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα και να πάω για δεύτερη φορά στο γήπεδο της Βαρκελώνης. Εύχομαι και προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα», είπε για τις φιλοδοξίες που έχει για την ομάδα.

Για τη θύρα4: «Είμαι ο φίλος τους, ο άνθρωπος τους, αυτός που τους αγαπάω σαν να είμαι πατέρας τους. Δεν πάω εκεί ούτε ντυμένος με την εξουσία, ούτε με σχήμα, αλλά ως δικός τους άνθρωπος. Αυτό είναι που εκτίμησαν και αγωνίζονται, εκφράζουν τόσο όμορφα πράγματα μέσω των σάιτ και των εφημερίδων».
Για τα χρόνια που ακολουθεί την ομάδα: «Από το 1978, όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής της θεολογίας. Είμαι παπάς τα τελευταία δέκα χρόνια, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης 27 χρόνια. Ως νέος ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τραυματισμός σταμάτησε την καριέρα μου. Έμεινα κοντά στον αθλητισμό για να βοηθήσω το χώρο, τους νέους, την κοινωνία».
Για το γκρουπ που τον στηρίζει στο facebook και αν ξέρει ότι αριθμεί 7.500 μέλη: «Όχι... Ξέρω τι είναι το facebook γιατί έχω παιδιά γυμνασίου και λυκείου, αλλά δεν πίστευα ότι τόσος πολύς κόσμος ασχολήθηκε με αυτό. Κάτι δείχνει, κάτι λέει. Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν σπουδαίο περιεχόμενο για να ασχολούνται με την τύχη ενός παπά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: