Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Διαψεύδει τις φήμες για Ρεάλ ο Κεντίρα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η μετακίνηση του Σάμι Κεντίρα από τη Στουτγκάρδη στη Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε σίγουρη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του στο «Kicker», ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με τη «Βασίλισσα».

«Δεν έχουμε φτάσει προς το παρόν σε συμφωνία με τη Ρεάλ και δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ενδιαφέρονται για εμένα και σίγουρα αυτό με κολακεύει. Ωστόσο πρέπει να σκεφτώ σοβαρά πριν πάρω την απόφασή μου. Τα επόμενα χρόνια της καριέρας μου είναι τα πιο σημαντικά και για αυτό δεν θέλω να βιαστώ. Συναντήθηκα με τον τεχνικό διευθυντή (Γιόχεν Σνάιντερ) και τον γενικό αρχηγό (Κρίστιαν Γκρος) της ομάδας και μου ξεκαθάρισαν ότι είμαι πολύ σημαντικός παίκτης στα πλάνα του προπονητή», ήταν τα λόγια του 23χρονου τυνησιακής καταγωγής μέσου.

Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κεντίρα ήταν ύψους 10 εκ. ευρώ, ωστόσο όπως φαίνεται η Στουτγκάρδη δεν την έχει κάνει δεκτή όπως φαινόταν αρχικά. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: