Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Να αλλάξουν σύντομα την αγωνιστική τους εικόνα ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στο Μπαντ Μπρουκενάου, προκειμένου να παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό της ομάδας ενάντια στη Νυρεμβέργη.

Φυσικά, ο Ζαγοράκης θορυβήθηκε από τις μέχρι στιγμής κακές εμφανίσεις και φρόντισε να στείλει το μήνυμά του τώρα που είναι νωρίς.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων είχε αρχικά κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ορισμένους από τους πιο έμπειρους παίκτες, ενώ η συνέχεια περιείχε και σύντομη ομιλία προς σύσσωμο το ρόστερ.

«Μπορεί να έχετε διάφορες δικαιολογίες, καταλάβετε όμως ότι αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια», τόνισε ο Ζαγοράκης, κρούοντας έτσι τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει και των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε σύντομη κουβέντα και με τον Μάριο Μπερέτα, προσπαθώντας να καταλάβει σε τι οφείλεται το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων ημερών.

Σε γενικές γραμμές, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, όμως δεν μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια, περιμένοντας πλέον να πιάσουν τόπο τα λόγια του και να συνέλθει ο "Δικέφαλος" πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: