Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ανρί: «Στην Άρσεναλ και ως… νεροκουβαλητής»!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Άρσεναλ μετά το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Τιερί Ανρί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «BBC». Ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών των «κανονιέρηδων» πριν από μία εβδομάδα ανακοινώθηκε πως φεύγει από την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Red Bulls Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ο 32χρονος επιθετικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να αναλάβει κάποιο πόστο στους Λονδρέζους.

«Όταν αποχωρήσω, δεν ξέρω πως, θα ήθελα να επιστρέψω στην Άρσεναλ. Μόλις ήρθα στη Νέα Υόρκη για να παίξω και να κερδίσω περισσότερους τίτλους», τόνισε ο Γάλλος φορ και πρόσθεσε: «Μόλις όλα τελειώσουν, τότε θα σκεφτώ αυτό το πράγμα. Πάντως, ό,τι και αν αποφασίσω στόχος μου είναι να επιστρέψω είναι να επιστρέψω στην Άρσεναλ, ακόμη και ως νεροκουβαλητής! Λατρεύω αυτό το σύλλογο».

Ο πρώην διεθνής άσος - πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ με 226 γκολ - αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σεσκ Φάμπρεγκας: «Είναι δύσκολο, επειδή το παιδί είναι από την Μπαρτσελόνα. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του, επειδή κατάγεται από εκεί και αγαπάει την Άρσεναλ. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό, επειδή δεν θέλω να μιλήσω για εκείνον, αλλά ως οπαδός της Άρσεναλ που είμαι θα ήθελα να μείνει στην ομάδα. Ωστόσο, θα τον καταλάβω αν επιστρέψει στην πατρίδα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: