Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Πιάνει δουλειά ο Σάντος


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο νέο του γραφεία στα γραφεία της ΕΠΟ θα εγκατασταθεί σήμερα ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αναμενόταν να πατήσει ελληνικό έδαφος αργά χθες το βράδυ. Επίσης, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας θα έχει δικό του γραφείο και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Το επόμενο διάστημα ο Πορτογάλος θα ετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει του φιλικού με τη Σερβία (στις 11 Αυγούστου στο Βελιγράδι) και των επίσημων αγώνων της «γαλανόλευκης» για την προκριματική φάση του Euro 2012 (τον Σεπτέμβριο με Γεωργία εντός έδρας και με Κροατία εκτός). O 56χρονος προπονητής καλείται μέχρι τις 27 του μήνα (σε οκτώ μέρες δηλαδή) να ανακοινώσει τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του ανθρώπου που θα αναλάβει τον ρόλο του βοηθού του. Τις ερχόμενες ημέρες ο Φερνάντο Σάντος θα έχει συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα, για όλα τα θέματα και είναι πιθανό να συναντήσει και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη ο Σάντος θα επισκεφτεί το γήπεδο Καραϊσκάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ολυμπιακού - Μπέσα (στον επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League).

Δεν υπάρχουν σχόλια: