Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

«Κρίνεται» του Σένα

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Μάρκος Σένα παρά την πρωταρχική άρνηση του ιδίου για μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Διορία δύο ημερών στον Ισπανό άσο για να απαντήσει. Όλες οι λεπτομέρειες για τον αμυντικό μέσου.

Η πλευρά του 34χρονου Μάρκος Σένα, είχε επικοινωνία χθες το βράδι με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της δεύτερης να ζητούν από τους εκπροσώπους του Ίβηρα παίκτη να περιμένει… στο ακουστικό του μέχρι την προσεχή Δευτέρα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ευελπιστούν ότι τόσο το θέμα του Σένα όσο και αυτό του Ριέρα μπορούν να «κλείσουν» θετικά για την ομάδα αν και αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η εξέλιξη στο θέμα Ριέρα, θα σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα στον Πειραιά και σε αυτή περιλαμβάνεται και ο Σένα.

Η νέα πρόταση

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Σένα στην οποία του πρόσφερε 1,1 εκατ. ευρώ συν έξτρα μπόνους για ένα χρόνο συμβόλαιο, με όρο ότι εφόσον αγωνιζόταν σε 25 συνολικά παιχνίδια τότε το συμβόλαιο του θα ανανεωνόταν αυτομάτως. ΟΣένα απάντησε αρνητικά σε αυτή τη πρώτη επαφή μιας και το ποσό που αξιώνει και… έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Χθες όμως η πλευρά του Ολυμπιακού επικοινώνησε για μία ακόμη φορά, με αυτή του Ισπανού παίκτη και οι Πειραιώτες τόνισαν στους Ίβηρες ατζέντηδες, να περιμένουν για δύο μέρες ακόμη μιας και θέλουν να δουν το τι θα γίνει με τον Ριέρα κι αν το θέμα του έτερου Ισπανού της Λίβερπουλ θα έχει θετικό φινάλε για την ομάδα.

Τζιόλης και Ντιαγέ στο προσκήνιο

Σε περίπτωση που ο Σένα απαντήσει εκ νέου αρνητικά και ο Ριέρα υπογράψει στον Ολυμπιακό τότε οι «κόκκινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις για τη προσθήκη του αμυντικού μέσου, με τα ονόματα των Τζιόλη και Ντιαγέ να ξεχωρίζουν.

Για τον Έλληνα άσο της Σιένα υπάρχουν φήμες ότι είναι εντός πλάνων αλλά σαν δευτερεύουσα λύση ενώ ανοικτή παραμένει και η επιλογή του Εν Ντιαγιέ της Νανσί μιας και οι απαιτήσεις των Γάλλων είναι στα 3 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να πέσουν για κανέναν λόγο.

Στην Κρήτη ο Μαρινάκης

Στην Κρήτη θα βρεθεί σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι αυτό διότι ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει μία προσωπική υποχρέωση. Τον γάμο ενός φιλικού του προσώπου. Σαφώς και δεν θα μείνει… αμέτοχος μιας και οι εξελίξεις… τρέχουν και θα πρέπει συνεχώς να ενημερώνεται για όλα τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: