Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Παίρνει Μπλάνκο από Λίβερπουλ

Πρόταση στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Χεράρδο Μπλάνκο φαίνεται πως έχει κάνει η Κέρκυρα.Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday", οι Φαίακες βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του 19χρονου αριστερού χαφ, καθώς οι «κόκκινοι» είναι θετικοί για την παραχώρηση του παίκτη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Αργεντινού τον οποίο η ομάδα του Μέσερσαϊτ απέκτησε από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2007.

Δοκιμάζει νεαρό τερματοφύλακα

Τον Στέφανo Αζόφ Νταβίντοβιτς δοκιμάζει από το Σάββατο ο Μπάμπης Τεννές στα 3-5 Πηγάδια, όπου η Κέρκυρα πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Ο 17χρονος πορτιέρο, ο οποίος γεννήθηκε στην Ρωσία από Έλληνες γονείς, θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για επένδυση στο μέλλον. Έχει μάλιστα και πλούσια σωματικά χαρακτηριστικά, ιδανικά για τη θέση που αγωνίζεται.

Ανακοινώνεται του Γιάντση

Στο μεταξύ εντός του διημέρου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιάντση, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Κέρκυρα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια τυπικά στην υπόθεση αφού ο 22χρονος επιθετικός περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: