Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Σε αναζήτηση προπονητή ο Άγιαξ

Μπορεί ο Μάρτιν Γιολ να έκανε την Παρασκευή τις πρώτες του εκτιμήσεις για τις αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πιθανότατα όμως ο ίδιος δεν θα δώσει το «παρών».Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολλανδός προπονητής τα έχει βρει σε όλα με την Φούλαμ και μέχρι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί επίσημα από τους «κότατζερς». Ο Γιολ πηγαίνει στο Λονδίνο για να αντικαταστήσει τον Ρόι Χόντσον που με την σειρά του έχει συμφωνήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες με την Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του 54χρονου τεχνικού με τον Άγιαξ έχει ισχύ ως το επόμενο καλοκαίρι, συνεπώς οι Άγγλοι θα πρέπει να αποζημιώσουν τους Ολλανδούς που φαίνεται πως έχουν δώσει την συγκατάθεση τους. Ο Γιολ έχει συμφωνήσει με την Φούλαμ, με την αμοιβή του να φτάνει το 1.5 εκατομμύριο λίρες, ετησίως.

Ένας από τους βασικούς λόγους της φυγής του Ολλανδού από τον «Αίαντα» είναι τα πολλά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου που λέγεται πως θα πουλήσει φέτος το καλοκαίρι του Σουάρεζ, Στεκέλενμπουργκ και Φαν ντερ Βιλ προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: