Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Γιουβέντους για Φορλάν

Έναν από τους βασικούς ήρωες της ιστορίας του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να βάλει στην «μηχανή» της η Γιουβέντους.Τις τελευταίες μέρες, οι Ιταλοί εντείνουν τις προσπάθειες τους για να αποκτήσουν τον Ντιέγκο Φορλάν για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ. Τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της «μεγάλης κυρίας», ο Τζιουζέπε Μαρότα, μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ από την πλευρά της η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» ισχυρίζεται πως δεν έχει ακόμα στα χέρια της μια επίσημη πρόταση από τον σύλλογο του Τορίνου.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με τους Μαδριλένους λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους δεν φαίνεται διατεθειμένη να φτάσει σε αυτό το ποσό για τον 31χρονο επιθετικό και πιστεύει πως μπορεί να τον ντύσει «μπιανκονέρο» καταβάλλοντας περίπου 20 εκατομμύρια στους Ισπανούς.

Μάλιστα, σε μια ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους πιθανότατα θα παίξει ρόλο και ο Φάμπιο Γκρόσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: