Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα με Norrkeping καί Sao Paulo ..

Επιμέλεια-Tenorio.


Xεραιτώ όλα τα φιλαράκια .

Eμπλουτίζεται σιγά σιγά το στοιχηματικό πρόγραμμα, αρχίζουν αρκετά πρωταθλήματα καί έτσι οί επιλογές είναι πιό πολλές σε σχέση με πρίν.Αντε να μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων γιατί με το Μουντιάλ σκουριάσαμε.Στο κόλπο μπήκε η Δανία, η Αυστρία, καί η Ελβετία, καί με το καιρό θα αρχίσουν τα περισσοτέρα πρωταθλήματα καί θα θυμήζει χειμονειάτικη κατάσταση, όσο αφορά βέβαια την πληθώρα παιχνιδιών.Γιατί καιρικά είναι άστα να πάνε με αυτόν τον αποπνικτικό καιρό .

Σε κάποια φάση τον Αύγουστο, περίπου στα μέσα τού μήνα η στήλη θα κάνει ένα μικρό τάιμ άουτ γιά ξεκούραση.Να κάνουμε καί εμείς κάνα μπανάκι, να πάρουμε λίγι ιόδιο, γιατί θα φύγει το καλοκαίρι καί δεν θα έχουμε βρέξει ούτε της πατούσες των ποδιών.Μετά την ολιγοήμερη ξεκούρασει, θα είμαστε καί πάλι στις επάλξεις γιά να μπούμε με άλλον αέρα στην φετινή στοιχηματική αρένα.

Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


Trollhattan - Norrkeping (2)

Την περασμένη βδομάδα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν γιά την τελευταία αγωνιστική τού πρώτου γύρου, με την Norrköping να επικρατεί στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας ευρεία νίκη επί της Trollhattan με σκόρ 3-0.Αυτήν τη φορά αγωνίζoνται γιά το δεύτερο γύρο.Βάση φόρμας οί γηπεδούχοι είναι γιά κλάματα, απόδειξη το ότι μετρούν μόλις 2 νίκες σε 15 παιχνίδια.Εντός έδρας μετρούν μόλις μία νίκη σε 7 αγώνες, ενώ διαθέτουν καί την χειρότερη επίθεση καί άμυνα στην κατηγορία.Ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων πού θα είναι κατόρθωμα εάν σώσει την κατηγορία.

Η Norrkeping από την πλευρά της όχι ότι είναι καί σε καμιά σούπερ φόρμα, αφού μετρά μόλις 3 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια.Αλλά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, καί διαθέτει την καλύτερη επίθεση τού πρωταθλήματος με 28 γκόλ σε 15 παιχνίδια.Δηλαδή πετυχαίνει ένα γκόλ ανά αγώνα στατιστικά.Σκοράρει σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι με μεγάλη ευκολία.

Την άνοδο κυνηγά η Norrköping , καί όπως καί να το κάνουμε είναι ανώτερη ομάδα από την TrollhättanΈχει καλύτερο υλικό, μεγαλύτερη εμπειρία σαν ομάδα, καί βαρύτερη φανέλα.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Norrkeping σε απόδοση (1.90)


Vitoria Baia - Sao Paulo (2)

Η Vitoria τα πήγε καλά στην επανέναρξη της περιόδου, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει εκτός έδρας, παίρνοντας μόλις τον δεύτερο βαθμό της, μακριά από το γήπεδό της, φέρνοντας 1-1, απέναντι στη Γκρέμιο.Eντός έδρας παραμένει αήττητη σε 3 αγώνες, με 2 νίκες, καί μία ισοαπαλία.Δεν είναι καί κάτι αμάν αμάν από πλευράς φόρμας,καθώς μετρά μόλις 2 νίκες σε 8 αναμετρήσεις εώς τώρα.

Η Sao Paulo δεν άρχισε καί πολύ καλά το πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή, καθώς γνώρισε ήττα - σοκ στο γήπεδό της, με σκορ 2-1, από την Αvai. Ουσιαστικά, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, από αντεπιθέσεις και ενώ πίεζε για γκολ. Στη συνέχεια, μείωσε χωρίς να μπορέσει να ισοφαρίσει, καί έτσι έχασε άλλο ένα παιχνίδι εντός έδρας, και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή, αν και η πρώτη τετράδα δεν είναι πολύ μακριά της.Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της Sao Paulo δήλωσε : «Η Αβάι ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια, αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τις αδυναμίες μας.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αουτσάιντερ τού αγώνα η Sao Paulo, το λέω αυτό γιατί με τέτοιες ομάδες σαν την Vitória, η τρικολόρ είναι όπως καί να το κάνουμε το φαβορί.Η Sao Paulo δείχνει να έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της και σαφώς είναι καλύτερη ομάδα, φτάνει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάνει, πρόσφατα. Πάντως, σαφέστατα οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Σε 10 παιχνίδια ανεξαρήτως έδρας, η Sao Paulo μετρά 9 νίκες επί της Vitória !

Θα ρισκάρω στο διπλό της Sao Paulo σε απόδοση (2.55)

Ανακεφαλαιώνοντας, οί επιλογές μου σε δυάδα με : Norrkeping - Sao Paulo.

Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: