Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

«Ποτέ στην Γιουβέντους»

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs643.snc3/27391_100001065932294_3308_s.jpgΜπορεί να έχει βρεθεί στον πάγκο και να μην λογίζεται πλέον ο ως βασικός, όμως ο Φιλίπ Μεξές έδωσε την υπόσχεσή του στους οπαδούς της Ρόμα. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι έχασε τη θέση του από τον Νίκολας Μπουρντίσο, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσει η φημολογία για το ότι είναι πιθανό να πουληθεί, αφού σε έναν χρόνο το συμβόλαιό του με τους Τζαλορόσι, ολοκληρώνεται.

Ο Γάλλος στόπερ δήλωσε από το προπονητικό κέντρο, όπου βρίσκεται με τους συμπαίκτες του για προετοιμασία: «Εχω να πω στους οπαδούς ότι δεν θα πάω στην Γιουβέντους και ότι ποτέ δεν πρόκεται ποτέ να πάω εκεί» ήταν τα λόγια του πρώην οπισθοφύλακα της Οσέρ.

Οσον αφορά τις δύο μεταγραφές της Ρόμα, Αντριάνο και Φάμπιο Σιμπλίσιο, σχοολίασε: «Είναι εξαιρετικές προσθήκες, θα είναι πολύ σημαντική για 'μας. Ελπίζω οι προετοιμασία εδώ να κάνει πολύ καλό και στους δύο. Η ομάδα θα τους βοηθήσει να προσαρμοστούν. Το πιο σημαντικό είναι μάθουν να ζουν με την υπόλοιπη ομάδα για να μπορούν να δουλέψουν καύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: